Home

Even voorstellen...
Ik ben Aimée Verel. Ik ben 23 jaar oud en woon in Hoofddorp. Toen ik 4 jaar was ging ik naar de christelijke basisschool 'De Wegwijzer' te Hoofddorp. Ik had in groep 8 een cito-score van 546 en ik kon daarom gelijk naar het VWO. 
 
Ik was zeer geinteresseerd in het vak Latijn. Omdat alleen de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp klassieke talen in Hoofddorp aanbood ben ik naar deze school gegaan. Ik heb het profiel Economie & Maatschappij gedaan. Ik heb mijn VWO-diploma in 2007 behaald.
Na de middelbare school koos ik voor 'Europese Studies' aan de Universiteit van Amsterdam.
Ik wilde graag Italiaans studeren, maar ik zag weinig toekomst met de studie Italiaanse taal & cultuur. Omdat ik bij Europese Studies Italiaans als hoofdvak kon kiezen ben ik deze studie gaan doen. De wetenschappelijke benadering lag mij niet. Ik miste de praktische werkvorm. Na 2 jaar besloot ik te stoppen en het roer om te gooien.
 
Ik koos voor het HBO. Ik vind presenteren leuk en ik vind het leuk om mensen dingen uit te leggen en te leren.
Van mensen in mijn omgeving had ik meerdere malen de vraag gehoord waarom ik geen lerares wou worden. 
Ik ben gaan nadenken en de werkomgeving trok mij zeer en het lijkt mij leuk en uitdagend om met kinderen te werken. Het vak aardrijkskunde was een makkelijke keuze voor mij. Ik heb geen moment getwijfeld. Dit is altijd mijn lievelingsvak geweest op de middelbare school. De opleiding bevalt mij tot zover zeer goed en ben erg blij met de beslissing die ik heb genomen. Ik voel mij thuis op het HBO en het heeft mijn enthousiasme voor het leraarschap alleen maar vergroot!
Comments