Inici

Benvinguts/es a la web d'AINUBHA!

 

AINUBHA (Associació d'Investigadors UB en Història i Arqueologia)  es una associació d’estudiants de grau i doctorat de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, nascuda amb intenció d'impulsar la investigació, publicació i difusió de coneixements entre els joves investigadors en Història i Arqueologia. Si vols saber més sobre qui som AINUBHA, les nostres activitats i com formar-hi part fes click a la secció AINUBHA del Menú.

A la secció Noticies podràs seguir al dia les activitats de l’associació AINUBHA i les novetats que l’envolten en l’àmbit institucional i de comunicació, així com els anuncis relacionats amb les properes activitats proposades.

AINUBHA s’ha creat amb l'objectiu inicial d'organitzar a Barcelona les VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica. Si vols tenir més informació sobre l’organització de les jornades, pots fer click a la secció JIA 2013 del Menú.

Però AINUBHA no vol limitar-se a l’organització de les JIA. Així, tenim la voluntat de portar a terme diferents activitats en l’àmbit acadèmic, enfocades sempre a estudiants i joves investigadors. Fes click aquí per conèixer aquestes Altres Activitats

També pots seguir-nos a través de les xarxes socials com Facebook i Twitter, o contactar directament amb nosaltres per correu electrònic. Trobaràs totes les dades a la secció Contacte.