ΕΚΘΕΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ


 

 

 

Τα Μοναστήρια μας αποτελούν μία μικρή όαση στην σημερινή έρημο που κυριαρχεί εις την ζωη των σύγχρονων ανθρώπων και ιδιαίτερα αυτών που ζουν στις σύγχρονες Μεγαλουπόλεις.
ΤΟΤΕ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ,ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΚΑΘΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ   ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ  ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Η παρασκευή αλλά και η χρήση του θυμιάματος αφορά τον Θεό εις τον Οποίον πρέπει να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο το θυμίαμα. Το οποίο υπάρχει στα εξής αρώματα : λεμόνι, τριαντάφυλλο, γαρδένια, βυζαντινό, κρίνος, μύρο, κεχριμπάρι, αγιορείτικο, άνθος ερήμου, πεύκο, νάρδος, βηθλεέμ, κυπάρισσος. Αυτό το χρησιμοποιούμε στις ακολουθίες μας αλλά και το διαθέτουμε στους πιστούς που μας το ζητούν και το στέλνουμε ταχυδρομικώς όσοι θέλετε μπορείτε να απευθύνεστε στην διεύθυνση μέσω agioiarchaggeloi@yahoo.gr. Με τα έσοδα προσπαθούμε να επιτελέσουμε το Ιεραποστολικό έργο της αδελφότητας.