Αρχική σελίδα

Η καλύτερη καθηγήτρια για Αγγλικά μέσω Skype

Dimitra Petkaki - Skypenglish
Η εκμάθηση ξένων γλωσσών και ειδικά των αγγλικών είναι πλέον παραπάνω από απλά απαραίτητη. Στην εποχή της τεχνολογίας και της ταχύτατης μετάδοσης των πληροφοριών είναι ανήκουστο για κάποιον να μην μπορεί να μιλήσει μια ξένη γλώσσα για να μπορέσει να επικοινωνήσει με άτομα από άλλες χώρες αλλά και για να καταλάβει κείμενα και άλλο «περιεχόμενο» σε γλώσσα που δεν είναι η μητρική του, ειδικά αν η εν λόγω γλώσσα δεν ομιλείται σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως δυστυχώς συμβαίνει με την Ελληνική. Με απλά λόγια, στις μέρες μας όποιος δεν γνωρίζει τουλάχιστον αγγλικά έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στη ζωή γενικότερα.

Το πρόβλημα με την εκμάθηση αγγλικών και την απόκτηση των πτυχίων που αποδεικνύουν την κατάκτηση της γνώσης, είναι ο μεγάλος χρόνος και η προσπάθεια που απαιτείται. Ειδικά οι ενήλικες που δεν έχουν και πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω της ασχολίας τους με την εργασία τους ή με την οικογένεια τους, δύσκολα καταφέρνουν να τελειώσουν την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αν αυτή δεν τελειώσει μέχρι να αποφοιτήσουν από το σχολείο.

Η τεχνολογία όμως και ειδικά τα συστήματα τηλεδιάσκεψης όπως το Skype, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Τώρα πλέον μπορεί να παρακολουθεί κανείς μαθήματα αγγλικών αλλά και οποιασδήποτε άλλης γλώσσας χωρίς να χρειαστεί να φύγει από το σπίτι του. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει τον υπολογιστή και να συνδεθεί στο internet.


Μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype στην Ελλάδα


Το γεγονός ότι πλέον η διδασκαλία εξ αποστάσεως μέσω Skype αποτελεί πλέον μια βιώσιμη εναλλακτική στα μαθήματα σε φροντιστήριο ή στα ιδιαίτερα δε σημαίνει ότι έχει σταματήσει να ισχύει το ρητό «με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις». Η επιλογή του σωστού καθηγητή είναι το Α και το Ω για την επιτυχία της διδασκαλίας μία ξένης γλώσσας ακόμη και αν αυτή γίνεται από απόσταση. Η Δήμητρα Πετκάκη λοιπόν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να θεωρείται η καλύτερη καθηγήτρια για μαθήματα μέσω Skype στην Ελλάδα.

Δήμητρα Πετκάκη ‎(Dimitra Petkaki)‎ - Skypenglish

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι πρώτα απ’ όλα η μεγάλη της εμπειρία. Αν και νεαρή σε ηλικία, έχει δουλέψει πάνω από 15 χρόνια σε φροντιστήρια και με μαθητές όλων των επιπέδων και των ηλικιών, η κύρια της ενασχόληση όμως ήταν τα μαθήματα ενηλίκων και η προετοιμασία μεγαλύτερων μαθητών για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Ως εκ τούτου, η Δήμητρα είναι από τις πλέον εξειδικευμένες καθηγήτριες στη διδασκαλία ενηλίκων στην Ελλάδα.


Μαθήματα Αγγλικών Online


Η μεγάλη της εμπειρία στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών της επιτρέπει να εντοπίζει τις ανάγκες των μαθητών και τις αδυναμίες τους και να εστιάζει εκεί το μάθημα. Το εξατομικευμένο πρόγραμμα και μάθημα είναι το κλειδί για την επιτυχή διδασκαλία οποιουδήποτε θέματος ή μαθήματος. Το μάθημα με τη Κα. Πετκάκη γίνεται έτσι πιο ευχάριστο και πιο αποτελεσματικό, πράγμα που φαίνεται και από τα πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας που σημειώνουν οι μαθητές της στις διάφορες εξετάσεις πιστοποίησης που λαμβάνουν μέρος.

Δήμητρα Πετκάκη

Επιπλέον, η online και ψηφιακή φύση των μαθημάτων επιτρέπει στη Δήμητρα να μην χρησιμοποιήσει έντυπα βιβλία για τα μαθήματα της, πράγμα πολύ σημαντικό αφού τα λεγόμενα «εγχειρίδια» εκμάθησης γλωσσών κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για τους μαθητές, οι οποίοι πολύ συχνά τα βρίσκουν απλά βαρετά.

Η Δήμητρα χρησιμοποιεί ψηφιακό διδακτικό υλικό που ταιριάζει στα γούστα, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή, πράγμα που κάνει το μάθημα πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον για τον μαθητή ασχέτως ηλικίας και επιπέδου.

Το υλικό αυτό μπορεί να είναι από άρθρα και άλλα κείμενα διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέχρι διαδραστικά παιχνίδια και video ή τραγούδια. Τα πάντα μπορούν να αποτελέσουν πηγή γνώσης και μάθησης αν ο καθηγητής έχει τις ανάλογες γνώσεις και μεράκι και η Δήμητρα Πετκάκη διαθέτει και τα δύο. Για να το ανακαλύψεις αυτό δεν έχεις παρά να κλείσεις ένα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα μαζί της, όπου θα σε εκπλήξει ευχάριστα!One-to-one online μάθημα Αγγλικών


Πέρα όμως από όλα αυτά, αυτό που πραγματικά κάνει τη Δήμητρα μια άριστη καθηγήτρια, είναι το ήθος και η υπευθυνότητα της αλλά και το μεράκι της και η όρεξη της για δουλειά και για ενημέρωση γύρω από τα τελευταία τεκταινόμενα και τις τάσεις στη διδακτική ξένων γλωσσών. Μαθαίνω Αγγλικά με το Skype


Μαθήματα Αγγλικών μέσω Ίντερνετ


Google+ Post


Εκμάθηση Αγγλικών μέσω Skype

Αγγλικά Online με Skypenglish