Llocs d'interès

La nostra Escola     Visita la web de la nostra escola per conèixer-la de més a prop.   

                               

Família i Escola. Junts per l'Educació 

                                                                                                                L'acompanyament escolar a casa ha de servir perquè els vostres fills assoleixin de manera autònoma i responsable els objectius escolars. En aquest espai podreu consultar diverses recomanacions sobre aquest tema.


Escola de Música del Gironès EMG d'avui es troba consolidada com una escola de formació musical de referència a les comarques gironines i un model de gestió descentralitzada a considerar dins l'àmbit català.

Zona Click  El Clic està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia. La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.La FaPaC és la federació que aplega la majoria d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de centres de primària i secundària públics de Catalunya, a més de representar associacions d'escoles bressol, llars d'infants i centres d'educació especial

Centres de recursos per a deficients auditius (CREDA)  
  
Els CREDA són serveis de suport als centres educatius en l’adequació a les necessitats especials de l’alumnat amb greus dificultats d’audició, llenguatge i/o comunicació que interfereixen en el seu desenvolupament personal, social i curricular. La seva intervenció es concreta en tres grans àmbits: alumnat i famílies; centres i professorat; zona educativa.

L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de les escoles i instituts del país i les seves famílies, tot i que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi apareixen.


Edu3.cat  L'Edu3.cat és un portal de ràdio i tv educatives per Internet