VENDA LLIBRES CURS 2016-2017

INFORMACIONS SOBRE VENDA LLIBRES I QUADERNS

La venda de llibres es farà a l’edifici Annex (antic edifici de P-3 – accés des de c/Joan Miró). Els 2 dies de venda seran:

12 de Juliol: 10:00 a 18:00h ininterromput

5 de Setembre: 10:00 a 18:00h ininterromput

- Qualsevol dels 2 dies assenyalats per a la venda es poden venir a comprar els llibres de qualsevol dels cursos, ja sigui el lot sencer del curs o només una part dels llibres.

- S'ha agafat el preu més car entre ètica i religió

LA NOVETAT D'AQUEST ANY ÉS QUE ELS LLIBRES ES PODRAN PAGAR AMB EFECTIU O AMB TARGETA A MES A MES  AQUEST ANY ELS LLIBRES TAMBÉ ES PODRÀN ADQUIRIR A TRAVÉS D'UN NOU SERVEI DE VENDA ON-LINE. TROBAREU TOTA LA

INFORMACIÓ NECESSÀRIA EN UN FULL ADJUNT.

INFORMACIONS SOBRE QUOTA AFA

La quota d’AFA és  única per família i es pagarà el mateix dia, abans de la compra dels llibres.

INFORMACIONS SOBRES MATERIAL PROPI

- Cada alumne podrà comprar el material propi allà on vulgui.

- Els socis de l'AFA que així ho vulguin podran adquirir-lo directament a HiperEscola amb un descompte especial, presentant el rebut que es lliurarà després d'haver pagat la quota de soci, els dies de la venda de llibres. Amb aquest sistema, les famílies podran adquirir el material que necessitin i no el lot complert.

DONEM-LI VIDA AL XANDALL I BATA DE L'ESCOLA!

Des de l'AFA de la nostra escola, seguim creient amb la iniciativa de reciclar el xandall i la bata dels nostres fills/es.

Aprofitarem el mateix horari de venda de llibres per recollir la roba que considereu apte per a reciclar, donar gratuïtament o intercanviar per altres existents (segons existències).


INFORMACIONS ESCOLA

El dijous 7 de setembre de les 11h. a les 13h., podeu venir a portar els llibres i material escolar a l'escola, excepte 4rt i cicle superior, que no cal que portin els llibres abans de l'inici de curs.

ATENCIÓ!! Podeu aprofitar el material que tingueu en bon estat del curs passat.

Recomanem que marqueu els llibres amb una etiqueta amb el nom del nen a la part superior de la dreta de la tapa, amb retolador i amb lletra majúscula.

També disposareu d'aquesta informació a la Web de l'Escola.