Què és l'AFA

L’Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Taialà és una associació sense ànim de lucre que treballa pel bon funcionament del centre i perquè volem implicar-nos en la educació dels nostres fills. L’AFA gestiona el servei de menjador, organitza les activitats extra-escolars i els casals. Col·laborem econòmicament en l’adquisició d’equipaments pel centre. Per associar-se s’abona una quota familiar (no per alumne). Essent socis gaudireu de preus reduïts a tots els serveis que l’AFA ofereix.


És important que us feu socis de l’AFA, ja que l’AFA treballa per l’escola i pel benefici dels vostres fills, que gaudiran de material que comprem (jocs del pati, piano, marquesina d’infantil, etc.) de les festes de reis, final de curs, xocolatades i moltes altres activitats que fa l’AFA. L'AFA es preocupa per que l'escola funcioni el millor possible i inverteix en equipaments. Si t’associes, a més, podràs gaudir de preu reduït a les activitats extraescolars.

FES-TE SOCI

Fent el pagament mitjançant transferència bancària. S'han d'ingressar 15 euros de quota anual per família a la Caixa de Pensions indicant nom, cognoms i curs del nen o nena, al número de compte de l'AFA Escola Taialà: ES61 2100 8166 5322 0003 0090