REPREZENTANT ORIFLAME

În calitate de Client/Consultant Oriflame beneficiezi de discount atunci când cumperi produsele Oriflame pentru tine şi familie.

Câştigi din vânzările către prieteni şi cunoştinţe. Mulţi Consultanţi afirmă că este foarte simplu - simpla prezentare a catalogului aduce şi vânzările. Nu sunt necesare cunoştinţe speciale de vânzare directă. De fapt, marea majoritate a consultanţilor noştri nu s-au ocupat niciodată de vânzare directă. E simplu! Prezinţi catalogul şi preiei comenzile de la prieteni, vecini, colegi, care vor aprecia acest lucru ca fiind un mod simplu, personal şi eficient de a face cumpărături. Cu fiecare comandă pe care o faci câştigurile tale vor spori.

La fiecare 3 saptamâni, atât dureaza o campanie, Oriflame are un nou catalog cu produse noi si oferte deosebite care te vor ajuta în vânzari. Pe lânga catalog, beneficiezi de flyere, cu oferte exceptionale, ai acces la diferite ghiduri, campanii online si alte materiale, toate la un loc facând din afacerea ta una de succes. Compania îti acorda tot sprijinul prin traininguri, recomandari, sugestii si informatii privind ultimele tendinte în materie de frumusete.