Inici

https://www.facebook.com/events/207285343118850Una manera de viure
Un projecte educatiu que ajuda a formar persones sinceres, actives i compromeses. On nois i noies participen en projectes i activitats, des d'una excursió de cap de setmana fins a la descoberta d'un país llunyà. Tot l'any, infants i joves creixen junts sota la responsabilitat dels i les caps, joves competents que han rebut una àmplia formació.

Un moviment educatiu i juvenil
Els caps dediquen part del seu temps lliure a transmetre una sèrie de valors a les noves generacions sense esperar res material a canvi; una font d'enriquiment personal incomparable. L'escoltisme és el major moviment infantil i juvenil del planeta, amb quasi 40 milions de persones i presència a la pràctica totalitat dels països. Escoltes Catalans és membre de la Federació catalana d'Escoltisme i Guiatge, que aplega i representa l'escoltisme del nostre país a nivell nacional i internacional.


L'AE Serra de Marina participa del "Vilassar Educa, Projecte Educatiu de Poble.

El Projecte Educatiu del Poble de Vilassar de Dalt té com a objectiu prioritari fomentar l'educació més enllà dels àmbits formals i treballar per convertir els actes del poble en una oportunitat educativa.
https://www.facebook.com/events/207285343118850

Apunta't al cau! Tens dues maneres de fer-ho:
Omplint aquest formulari
o
enviant un correu a:  aeserrademarina@agrupaments.escoltes.org


https://www.facebook.com/events/207285343118850
Projecte Kivit
d'aprenentatge 
i servei


"Els pioners han dut a terme un projecte d'aprenentatge i servei, per a l'habitatge digne a Vilassar de Dalt"Troba'ns al Facebook i al Twitter!

Totes les novetats, fotografies i notícies a la nostra pàgina del Facebook!

Totes les notícies al moment, amb seguiment especial d'EC i la FCEG.