Ανακοινώσεις

Απουσίες εργαστηρίου Χημείας Α' εξαμήνου 1-12-2016.

Απουσίες μέχρι 1-12-16


Η εξέταση κολύμβησης του Α' εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί στις 12/12/2016 ημέρα Δευτέρα, 8:30 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (Αγίου Δημητρίου - Θεσσαλονίκη). Η πρόσβαση γίνεται με το λεωφορείο 8 (στάση ΑΧΕΠΑ) και από εκεί ανηφορίζετε προς τα πάνω περπατώντας περίπου 500 m.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σπουδαστική ταυτότητα ή αστυνομική ταυτότητα για έλεγχο ταυτοπροσωπίας, σκουφάκι και μαγιό κολυμβητηρίου (όχι βερμούδα). Όσοι δεν έχουν μαζί τους τα προαναφερόμενα δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση και θα χρεώνονται απουσίες.

Τα μαθήματα του Α' εξαμήνου εκείνη την ημέρα (θεωρία - εργαστήρια) δεν θα πραγματοποιηθούν. Όσοι σπουδαστές έχουν σωστικά θα πρέπει να τα παρακολουθήσουν υποχρεωτικά.


Την Τετάρτη 14-12-2014 θα γίνει ενημέρωση των σπουδαστών του Α΄εξαμήνου από την εταιρεία TMS TANKERS - TMS CARDIFF GAS


Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική αίτηση των αποποιήσεων. Η φόρμα θα είναι ανοικτή μέχρι τις 20/1/2017.


Στην προσπάθεια καλύτερης εκπαίδευσης των σπουδαστών έχει ξεκινήσει πιλοτικά διαδικασία ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης μαθημάτων.

Η αποστολή username & password για τους τρέχοντες σπουδαστές, απόφοιτους, τελειόφοιτους, σπουδαστές 1ου & 2ου εκπαιδευτικού ταξιδιού, γίνεται μετά τη συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης αποστολής κωδικών.


Σύντομες οδηγίες σπουδών


WWW.AENMAK.EDU.GR

https://hmco.hcg.gr/

http://penteli.meteo.gr/stations/neamichaniona/
 


https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new