Escoles d'estiu‎ > ‎

Escola d'Estiu 2012

24 de març 2013, 1:58 publicada per MODERADOR AEMCAT   [ actualitzat el 28 de des. 2017, 9:38 per ASSOCIACIÓ AEMCAT ]
Sembla que va ser ahir, rostits pel sol, a Tarragona vam organitzar la Primera Escola d'Estiu de l'Aemcat i avui ja en fem 7! Aquesta ha estat la setena Escola d'Estiu que hem pogut organitzat tot i les dificultats de tota mena en que ens anem trobant pel camí. Aquest any, Belluga't!
Clica al programa per descarregar-lo!

Belluga't!

Aquesta 7a escola d'estiu amb el títol BELLUGA'T us proposa dedicar aquests quatre dies de juliol a treballar tot el que té a veure amb el moviment, el cos i la dansa als centres educatius, però també i en el marc de la formació intensiva i els espais d'intercanvi i reflexió que s'hi generen, buscar noves estratègies per fer bellugar tot el que es refereix a l'educació musical i la cultura en general en els centres educatius del nostre país.

Com sempre hem intentat buscar un grup de formadors i formadores que ens ofereixin qualitat docent i ens facin propostes atractives, innovadores i ens permetin una actualització de continguts i metodologia, tan necessàries per adaptar-nos a les noves situacions que es generen als nostres centres educatius.

L'ajuntament d'Olot ens ha ofert totes les facilitats per tal que les més de 150 persones que tenim previst assistir-hi gaudim de les màximes comoditats pel nostre treball. Estem segurs que a Olot estarem molt bé, tant a l'espai dedicat a la formació, el Centre de Formació de Belles Arts, com l'espai d'allotjament, l'alberg ...., però en general gaudirem del bon clima, ambient i hospitalitat de tota la ciutat d'Olot.

En tot cas, la junta directiva de l'AEMCAT desitgem que el programa us sigui tan interessant com per BELLUGAR-NOS cap a Olot i a Olot, i dedicar unes quantes hores de l'estiu a la nostra formació permanent i, perquè no, a celebrar els 10 anys de l'AEMCAT!

Materials

Cloenda dels tallersValoració dels assistents

Com gairebé sempre, la valoració dels tallers i de l'Escola d'Estiu en general ha estat molt alta. Aquest any hem procurat millorar en alguns aspectes organitzatius.

Es segueix valorant molt positivament la itinerància de les escoles d'estiu i el fet que podem anar als quatre cantons de la geografia catalana.

Tots els ponents han estat valorats amb notes altíssimes. Això ens omple de satisfacció perquè aconseguir que puguin venir a principis de juliol i amb les nòmines que els podem oferir ha estat realment complicat.

Altres valoracions i aspectes per millorar

Valorem que cal millorar encara més la seguretat dels materials, la crisi està passant una factura molt i molt cara. Malgrat tot hagi anat molt bé, ha desaparegut un ordinador portàtil!

Com és palès hem vist la necessitat de millorar molt l'espai Web de l'AEMCAT i també la càrrega i descàrrega dels materials que ofereixen els i les ponents.

També pensem que hem de continuar oferint concerts als assistents i que cal seguir treballant per tenir com més bona predisposició dels ajuntaments: el cas d'Olot ha estat un cas model i cal buscar complicitats.

Seguim valorant positivament el fet de poder fer un bon descompte als socis i sòcies de l'associació i el fet que molts i moltes assistents repetiu cada edició de manera fidel tot i que de vegades per poder venir hàgiu de fer un viatge molt llarg. Això ens anima a buscar noves seus - mai millor dit - per mirar d'abastar encara més territori.

Ens veiem a la Seu d'Urgell, amb "La música i el cervell"!!!

Comments