Escoles d'estiu‎ > ‎

Escola d'Estiu 2009

23 de març 2013, 6:32 publicada per MODERADOR AEMCAT   [ actualitzat el 4 de maig 2018, 9:01 ]
Resum
Ja anàvem per la quarta edició de l'Escola d'Estiu d'Educació musical i completàvem el periple pel territori arribant a Vic. D’aquesta manera s’havia acomplert un dels objectius inicials previstos en el moment de crear aquesta escola d’estiu, que era apropar la formació a les quatre demarcacions catalanes i respondre així, a les necessitats de formació dels especialistes de música d'escoles i instituts catalans, i afavorir la innovació en la didàctica de la nostra àrea.

Amb el títol: ESCOLTA COM SONA, vam voler crear el marc idoni per a la reflexió i la discussió sobre l'ensenyament de la música en el règim general i oferir un ventall de possibilitats que facilitessin l’actualització de la metodologia a les aules de música, i permetre així, que els assistents podessin escollir entre una considerable oferta de tallers i activitats liderades per professorat formador de primera línia.

Per poder mantenir la "qualitat AEMCAT" a bon nivell vam escollir les instal·lacions del Seminari que ens oferien la possibilitat de concentrar molt els espais formatius i l'allotjament i vam oferir-lo als associats i associades i a la resta d'ensenyants de música amb il·lusió i voluntat de servei!

MaterialsValoració
En una instal·lació d'allotjament que havia de ser modèlica però que vam "estrenar" totalment en obres la valoració també va ser alta. Tot concertrat i al mateix lloc: aquesta és la millor opció i molts i moltes assistents van valorar-ho molt positivament. Pel que fa als tallers i presentacions, vam seguir a un nivell molt alt. Les obres no van deslluir uns dies de treball molt intens. En aquesta edició, sota la direcció de l'Antoni Miralpeix, vam treballar en cant comú d'una manera una mica diferent i això també va ser molt ben valorat.

Materials
 
Comments