Som l'AEMCAT, l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya, i aquest és el nostre espai a internet pensat per a posar-vos al dia de les nostres activitats.  Al mapa hi teniu un resum de l'origen geogràfic dels nostres associats i associades. Aquest nou mapa inclou els 550 associats i associades que actualment formem part de l'AEMCAT. Si ens voleu conèixer millor, cliqueu a la pestanya qui som? Just aquí a sota de la informació més urgent. Hi podreu trobar l'agenda d'activitats de l'AEMCAT a la columna de l'esquerra i unes quantes novetats i nous materials a la dreta. Podeu enviar-nos suggeriments o consultar problemes d'accés als espais restringits o a la llista de correu per mail a moderadoraemcat@gmail.com indicant sempre el tema.

CLICA I ASSOCIA'T!

ESCOLA D'ESTIU A CARDEDEU. Del 5 al 8 de juliol de 2016


MATERIAL ESCRIT I MULTIMÈDIA
Aquesta carpeta contindrà tots els materials que els formadors i les formadores de l'Escola d'Estiu ens vagin fent arribar. Només hi podran accedir les persones matriculades i els associats de l'AEMCAT.

MATERIALS QUE HAN DE PORTAR ELS/LES  ASSISTENTS
Pel que fa als materials que cal portar per a cada taller, en general i per a tots els tallers cal portar roba i calçat còmode i es recomana portar aigua per beure.

Caldrà portar el propi instrument per als tallers "Jugar, tocar cantar i ballar", "Soundpainting". DIMARTS I DIJOUS HAVENT SOPAT TENIM LA SALA TARAMBANA A LA NOSTRA DISPOSICIÓ PER FER JAM SESSION. Convidem a tothom que hi vulgui participar tocant que porti també els seus instruments!

És necessari portar una estoreta o tovallola per al taller de Dalcroze.

Instruments de petita percussió per al taller de Jocs Musicals d'Uirá KuhlmannMAPA D'ESPAIS I UBICACIONS
Més avall hi trobareu el mapa dels espais de formació. Us afegeixo que els dinars seran a la Sala Sarau i els sopars al Tarambana.https://drive.google.com/file/d/0Bz-5yUYADU9dZTZvcTc1MU1Wb0E/view?usp=sharing
Ja hi tornem a ser i després de la desena edició tornem a la nostra proposta habitual d’escola d’estiu. Enguany amb el títol Com ho fem?

Us proposem 4 dies que destinarem a treballar i conèixer les diferents metodologies de pedagogia d’ensenyament de la música dels nostres últims temps. Reforçant aquells pedagogs innovadors del segle XX amb les últimes tendències que estan sorgint en els nostres dies. Aquesta onzena escola d’estiu ha de ser un espai de gaudi i d’aprenentatge, d’intercanvi i coneixement, de reflexió i d’innovació. Per tal de respondre a les necessitats que tenim els mestres i professors de música de les escoles i instituts de Catalunya.

Hem tornat a escollir a formadors de primera classe que ens ajudaran a trobar aquestes noves maneres de treballar a l’aula per tal de gestionar, organitzar i reflexionar com fem la nostra tasca d’ensenyar i educar amb la música als nostres instituts i escoles.JORNADES D'EXPERIÈNCIES 2015-2016
Ha estat un any de Jornades amb molt d'èxit! Els materials han tingut una gran acollida i s'han repartit més de 100 exemplars dels materials que quedaran repartits per les quatre demarcacions territorials .

Tot i així, queden anul·lades les jornades de Manresa per falta d'inscripció. Si es dóna el cas que ja heu fet el pagament rebreu el reemborsament al vostre compte.
A l'Escola d'Estiu de Cardedeu farem un taller de 6 hores dedicat específicament al material dels gots musicals. Si us heu quedat fora de les Jornades us animem  a participar-hi! 
Vídeo amb l'estrena mundial de la cantata "La Clàudia Sol té un do" a Sant Feliu de Guíxols!
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Convoquem tots els associats i associades a l'Assemblea Anual Ordinària que tindrà lloc a Girona, a l'Aula 36 (3a planta) de l'edifici de la Facultat d'Infermeria de la UDG. Carrer d'Emili Grahit, 77. Rebreu aquesta convocatòria amb l'ordre del dia a la llista de correu del grup AEMCAT.


10a ESCOLA D'ESTIU 2015
Escola d'Estiu 2015
INSTANTÀNIES DE L'ESCOLA D'ESTIU 2015
ESTEM OMPLINT POC A POC LES CARPETES DEL BOX AMB NOUS MATERIALS I PROPOSTES, TINGUEU PACIÈNCIA, A LES NOSTRES DESTINACIONS DE VACANCES NO TOTHOM TÉ INTERNET PER PODER FER LES ACTUALITZACIONS AMB PROU VELOCITAT...


LLIURAMENT 2ns PREMIS AEMCAT
Foto de família amb les guanyadores dels 2ns premis d'educació musical, Àgata Medalla i Teresa Malagarriga. Ha estat un matí molt musical! Moltes gràcies a L'Auditori de Barcelona i a tots els assistents a l'acte. Us penjarem en breu el reportatge fotogràfic que hem fet.

ASSEMBLEA ANUAL ORDINÀRIA
Benvolgut/da associat/da a l'AEMCAT:
Quedeu convocat a l'ASSEMBLEA ANUAL ORDINÀRIA  de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya, el DISSABTE, 13 de desembre de  2014, a les 12 del mati a la facultat d'infermeria de Girona C/Emili Grahit 77
Com arribar-hi

ORDRE DEL DIA
1. Lectura i aprovació, si s'escau, de l’acta anterior
2. Presentació de les activitats i gestions realitzades durant el curs 2013/2014
3. Aprovació, si s’escau, de la liquidació del curs 2013/2014
4. Aprovació, si s’escau, del pressupost del curs 2014/2015
5. Valoració de la novena escola d’estiu
6. Proposta de la 10a escola d’estiu
7. Proposta de la junta per agafar un alliberat unes hores a la setmana
8 Proposta per fer-nos de l'Associació Europea de mestres de música ISME
9. Presentació de la segona edició de premis Aemcat
10. Altres assumptes
11. Torn obert de paraula

*Si teniu a bé presentar alguna proposta d'escrit, us agrairem que ens el feu arribar al mail aemcat@aemcat.org per tal de poder-lo debatre a l'assemblea.


L'AEMCAT AL JAPÓ!
Aquests dies l'Anna, la Presidenta de l'AEMCAT és al Japó per fer una conferència sobre el projecte del seu centre. També parlarà als professionals del Japó sobre l'AEMCAT, sobre el nostre funcionament i la nostra organització.FIRA DE RECURSOS DE PEDAGOGIA MUSICAL
Avui dia 4 d'octubre som a Granollers, a la sala La Nau 1 de la fàbrica de les arts Roca Umbert. Hi hem de ser per mirar d'aconseguir fer créixer una mica més la llarga llista de socis i sòcies i especialment per donar informació de les activitats formatives que duem a terme . Avui ha tocat matinar! Hi serem des de les 9 del matí a les 7 de la tarda. Hi trobareu un díptic informatiu.JORNADES ICE
Amb la finalitat que serveixin d’espai de reflexió i intercanvi d’experiències, investigacions i projectes que fonamentin aquest argument, es presenten les IX Jornades de Música, dins del Programa d’Educació Musical de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona. Per conèixer experiències, afavorir la reflexió i propiciar el diàleg i l’intercanvi, es presentaran diverses ponències i comunicacions, i per aterrar en el  vessant més pràctic del caràcter socialitzador de la música, s’oferiran diferents tallers de temàtiques diverses i un exemplificatiu concert de cloenda.  CLIQUEU EL LOGOTIP SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ    

II EDICIÓ DELS PREMIS AEMCAT

L'AEMCAT convoca els 2ns Premis d'Educació musical en les categories: a la trajectòria musical i també la de projectes, experiències i activitats en el camp de l'educació musical. Us animen a participar-hi!
Cliqueu el logotip per accedir al programa i les bases.S'HA ACABAT L'ESCOLA D'ESTIU!
Ara toca reposar i fer vacances però nosaltres seguim treballant el la que  ha de ser la 10a edició, probablement a Sant Feliu de Guíxols. A la foto una bona part de les més de 150 persones que hi vam participar! Recordeu omplir les enquestes de valoració que trobareu a l'enllaç clicant el cartell que hi ha més avall o a la pestanya de les escoles d'estiu, clicant a la 9a.
ENS VISITA DE NOU EL DR. PATRICK FREER

Ens arriba la convocatòria d'una nova formació organitzada per la UDG. Després de l'èxit de les Jornades de l'AEMCAT a Barcelona el curs passat ens sembla bé fer-vos arribar aquesta informació
"Ens plau informar-vos que el dimarts 23 de febrer de 2016, a les 17:30h, a
la sala d’actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG (plaça Sant
Domènec), hi ha prevista la conferència-taller “Tècnica vocal amb veus
adolescents”, a càrrec de Patrick K. Freer, professor de didàctica del cant coral a la Universitat de Geòrgia i dipositari d’una prestigiosa línia d’investigació nord-americana sobre la veu en l’adolescència".

POSTGRAUCURS DE SENSIBILITZACIÓ WILLEMS
Barcelona i Salamanca

Ens ha arribat aquesta informació. (cliqueu per engrandir)Ens ha arribat aquesta informació (cliqueu per engrandir)
CURS ORFF
CLICA AQUÍ PER ANAR A LES INSCRIPCIONS!


AUDICIONS
Ens han arribat aquests enllaços. Es tracta d'una sèrie d'audicions

JORNADES DE PRESENTACIÓ "No hi ha educació sense música"

Cliqueu el logo per accedir al pdf amb el programa de les jornades. Hi ha activitats, especialment taules rodones molt interessants!


Canvi d'adreça del Calaix de Músic
L'Antoni Miralpeix informa que ha canviat els seus materials de Calaix de músic  a un nou espai col·laboratiu 2.0. Cliqueu la foto per anar-hi!"Cançons de Rotllana"
Després del volum "Cançons de Primavera" que completa la col·lecció de llibres sobre el curs de l'any, Noè Rivas presenta el nou llibre-disc. Balls de rotllana per a petits i grans. El llibre ha estat il·lustrat novament per Mercè Arànega. Cliqueu la portada per accedir al seu web.
El teler de música
És una iniciativa per fer sostenibles projectes comunitaris d'educació musical. En el marc de la 8a Escola d'Estiu "El teler de música" ens va presentar la seva experiència. Clica el logotip i accedeix al seu lloc a internet. Descomptes per a les sòcies i socis de l'AEMCAT!