Home


Deutsch

English

Više od deset godina uspešnog bavljenja advokaturom, uz prethodno iskustvo na pravnim poslovima u privredi i dobru akademsku podlogu stečenu na priznatim visokoškolskim ustanovama, kao i objavljeni stručni radovi, garancija su kvaliteta usluga ove kancelarije.
Profesionalan i posvećen pristup klijentima razlog je zbog kojeg pored domaćih i mnoge renomirane strane kompanije koje posluju u Srbiji koriste naš pravni konsalting.


Kompletne usluge kancelarija vrši kako na srpskom, tako i na nemačkom i engleskom jeziku, uz overene prevode potrebne dokumentacije od strane ovlašćenih sudskih tumača.

Činjenica da je g. Jeftić aktivno u advokaturi još pre društvenih i ekonomskih promena začetih u oktobru 2000-te, uticala je da je u ovom turbulentnom periodu prilagođavanja na nove uslove često bilo potrebno iznalaziti potpuno nova pravna rešenja, za koja nisu postojali prethodna iskustva ili modeli.


Prema svim rezultatima, ovaj je izazov uspešno savladan.
U advokatskoj kancelariji Stanivuković, jednoj od najcenjenijih advokatskih kancelarija u Novom Sadu i Vojvodini u oblastima privrednog i građanskog prava, a posle njenog osnivača, Gorana Stanivukovića, Đorđe Jeftić je po stažu najstariji član ovog tima.


 
Subpages (1): Deutsch