Met Monique haal je een projectleider of interimmanager in huis die zelfstandig en resultaatgericht te werk gaat. Ze doet dit op een zeer prettige wijze, samenwerkend met iedereen en altijd met een positieve inslag en humor. Heldere afspraken, uitstekende werkrelaties breed door de organisatie, duidelijke resultaten, in beweging krijgen van medewerkers, maar ook organiseren van evenementen ging haar prima af. Kortom een breed inzetbare projectleider en interimmanager!
July 10, 2012, Rian was Monique's client
hired Monique as a Spirit Training & Therapie in 2012

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Monique heeft in 2011 in hoog tempo een nieuwe serviceafdeling binnen Spirit opgezet: Spirit Training & Therapie. Ze bracht doortastendheid, kennis van inhoud én financiën mee, wist velen mee te nemen in de nieuwe formule en zette binnen de afgesproken tijd de zaak op poten. Ook bleef ze goed 'out of the box' denken en wist iedereen scherp te houden. Haar gecombineerde kennis van jeugdzorg én van de GGZ was een extra kracht.” January 2, 2012

Top qualities: Great Results, High Integrity, Creative

Theo Schut
hired Monique as a Spirit Training & Therapie in 2011

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Bij Arkin heb ik Monique leren kennen als een zeer prettige en enthousiaste collega. Met uitstekende mensenkennis en een projectmatige aanpak heeft ze binnen Arkin diverse projecten tot een goed eind gebracht. Met oog voor detail en een goede balans tussen de bedrijfsmatige onderdelen en de kwaliteit van zorg.
Doortastend en met een bijzonder talent om beweging en energie te krijgen in ingewikkelde trajecten. We zullen haar missen bij Arkin en ik ben ervan overtuigd dat Monique als zelfstandig ondernemer van toegevoegde waarde zal zijn voor vele organisaties."
Jasper Ten Dam, clustermanager bedrijfsvoering bij Arkin

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
"Monique is een gedreven manager die een goed analytisch vermogen combineert met daadkracht.en een gezonde dosis humor. Ze is een teamplayer en denkt graag mee, ook buiten haar eigen expertise. Dit maakt haar tot een zeer waardevolle en benaderbare collega."
Loni Verkerk, clustermanager bedrijfsvoering bij Arkin