Adrian Kowalczewski

music | photos | written word | others | life-helpers

my portfolio: http://adyry.com

/Music
Listen
    Discography
    Daa szoł - Orginal [2002] recorded in ejay2 - contains amateur tracks recorded with 
    friends in 4th class of primary school
    K
    ik - Ełkaliptus [2004] first recorded single-handedly, without using prefabricated melodies
    Kik - Muzka i Muzyczki - Początek Wstępu [2005] 
    Ad.R - Rainy does not equal Sunny [2007] - Otium Netlabel [OTR040]
    Ad.R - Conceptualism [2008, Promo]
    ad.r - Short Dance Songs EP [2008] - Testtube netlabel [tube130]
    ad.r - Select (Parts 1 + 2) [2009] - Testtube netlabel [tube162]
    ad.r - decay [2014] - self-released
    ad.r - 2013 [2014] - 3loop netlabel [3LR-024] / self-released
    ad.r - decay + 2013 [2015] - limited physical release, edition of 50 

    Beat productions
    Peno - Bez przesady [2008] / AZR - Zaczarowany ołówek [2008] / Zaginiona Mike'a Głowa - Rozkurcz [2008] / Zaginiona Mike'a Głowa - Cała prawda o nas  [2008] / Zaginiona Mike'a Głowa - Skit [2008] / PNP - Gracjan Roztocki [2008]

    Scratches
    Peno + Raszu - Pierwszy raz feat. dj ad.r / Kdj - Być tu feat. Peno, dj. ad.r / NSR feat.Peno+dj ad.r - Znasz Mnie [2008]

    See also

    /Photos

    http://adyry.tumblr.com/ - Gallery of my photos

    /Written Word (in Polish)


    Dłuższe artykuły  o życiu
    Muzykografia, czyli jak zacząłem przygodę z muzyką.

    Wiersze
    Jeszcze zdążymy  (6.6.2007) / Koniec Świata (5.2006) / r+ (10.8.2008)  / Tnę (2.7.2012)

    Felietony
    Przepraszam, chciałbym przejść - Ale ja zaraz wysiadam / Grupowe samobójstwo

    Nonsensopedia
    Gorzów_Wielkopolski / Kasownik / Śmieszny_tekst 
    Lyrics