Kældervæggen

Loogix.com. Animated avatars. Guggle

Kældervæggen , Væggelusen , Diktatoren, Terroristen eller Lenin  (snot-dum halvtysker har mange navne) er endnu en af disse dårligt integrerede halvtyskere som landet har alt for mange af. Det som de generelt trænger til er at blive rettet kraftigt af, men når de har indtaget en position med et vist mål af autoritet, så er det besværligt at få skovlen under dem. Det eneste vi som almindelige brugere af Wikipedia kan gøre, er at konstant underminere den autoritet, som de aldrig skulle have haft i første omgang. Og det er i det lys man skal se det konstante såkaldte hærværk som hjemsøger Dansk Wikipedia, og som har taget fart igen her i begyndelsen af Oktober efter at vedkommende er kommet tilbage. Kældervæggen er klam så vandet driver og mange føler at de render hovedet ind i en mur ved mødet med denne halvtysker.Sten, KældervægStudinsky l.
Leif Ingolf Thyge Larsen og Rommedahl


Læg mærke til de bærer alle briller ~nørder.
De har mødt hinanden online, for hvis Gud
skulle bestemme ville den slags aldrig træffe ind i hinanden.
Kun ved at sidde klistret til deres fedtede computerskærme
og interagere anonymt med hinanden har sådant
menneskemateriale mulighed for at finde sammen.


Som det ses er det ikke blevet
til særlig  megen artikel-skrivnng
 
(Kilde:Toolserver.org )Eksempler på denne dårligt
integrerede


halvtyskers kommunikationsmæssige  evner:

(Nu arkiverede )  Blokering af bruger pga. sletning af diskussionssiden (igen)

         Jeg undrer mig over din blokering af Bruger:Law Lord med denne begrundelse, da sagen var sat i bero og der var      opnået et kompromis, der dækkede normerne. Se venligst Wikipedia:Landsbybrønden/Blokering af bruger pga. sletning af diskussionssiden. --Casper 9. mar 2008, 16:48 (CET)

 

Wikimania Copenhagen??

 Hej Wegge, du står som en af

personerne bag buddet, der skal

bringe wikimania til København.

Jeg vil derfor tillade   mig at spørge

dig om hvad der er sket siden det

ikke længere er Stockholm, der er

kandidatby? Det lyder ikke særlig godt

med "missteps and blunders that were

not able to be fixed". --Santac

28. okt 2008, 16:22 (CET)

Jeg hverken kan eller skal svare for

Wegge, men et spørgsmål om "missteps

and blunders" gør sig nok bedre på

IRC... --Palnatoke 28. okt 2008, 16:38 (CET)

[Website comment: Ja, skynd

Jer over på IRC-kanalen, hvor

I kan sladre uden fare for at

dataene gemmes og kan

checkes af os suveræne brugere]

    Vedr. din kommentar gå et andet sted hen og tud

    BLAND DIG UDEN OM, HVAD JEG SKRIVER TIL EPO PÅ EPOS DISKUSSIONSSIDE!!!!! DET KAN VEL IKKE       VÆRE SÅ SVÆRT AT FORSTÅ. Zxcv 17. jan 2009, 20:55 (CET)

Det er en wiki, så hvis du ikke kan leve med et svar, må du holde dine tanker for dig selv. Capiche? -- Anders Wegge Keller (diskussion) 17. jan 2009, 21:33 (CET)

Du skriver "Gå et andet sted hen og tud", men jeg har bestemt ret til at skrive på EPO's diskussionsside. Det skriver du jo også selv her ovenfor, at du har, og det har jeg selvfølgelig også.I øvrigt er det også et forkert sted (feltet "Beskrivelse") at skrive "Gå et andet sted hen og tud". Det er du vel klar over, så det behøver jeg vel ikke at forklare yderligere. Zxcv 17. jan 2009, 21:51 (CET)

 
 Problemer med IRC

Hej Wegge. Da du kom ind på IRC lavede du vist et eller andet så jeg røg af og nu står der "You are banned from this channel.". Har du nogen idé om hvad der er sket? --MGA73 4. feb 2009, 20:24 (CET)

Sjovt nok skete det samme for mig. Wegge, jeg ved godt at de mange skøre kuler på Wikipedia kan gå folk på nerverne, men du rammer altså de forkerte her. --Metalindustrien ApS (tidligere Lhademmor) 4. feb 2009, 20:28 (CET) Håber da det er en fejl. --MGA73 4. feb 2009, 20:31 (CET) Det er det ikke. Er set før. Men pointen her er at alle vel for faen ønsker det samme - en funktionel encyklopædi, så hvordan vi er endt i en mudderkastning ved jeg ikke, men der er altså ingen grund til at spille med musklerne. Jeg vil meget gerne tilbage til kanalen, tak. Ellers kunne man overveje om ikke der er bedre ting at bruge sin tid på. --Metalindustrien ApS (tidligere Lhademmor) 4. feb 2009, 20:38 (CET) Svar til jer begge: I er nogle røvhuller, jeg regnede for at være mine venner, der har dolket mig i ryggen. I har ødelagt mit liv, så nu kan jeg ikke gøre andet end at gøre jeres så besværligt som muligt, så lang tid som muligt. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 4. feb 2009, 21:01 (CET)
Sikke da et svar.--Brandsen 4. feb 2009, 21:05 (CET)
 

Blokering af

Necessary Evil

Stop x nuvola.svg Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af personangreb.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Anders Wegge Keller (diskussion) 4. feb 2009, 14:14 (CET)

Uanset at blokeringen er ophævet, er det dårlig

stil at fjerne advarselskassen - og endnu dårligere

stil at gå ind i en redigeringskrig omkring det, så

det må du meget gerne lade være med.

--Palnatoke 4. feb 2009, 15:13 (CET)

Jeg kan bare ikke tage det alvorligt.I Wikipedia:Ingen personlige angreb (som jeg selv skulle grave frem, WP:IPA burde stå i advarselskassen) står der "Et sagligt udsagn om at nogen tager fejl eller har ageret forkert, er ikke et personangreb.". Når en erfaren bruger besvarer "Hvorfor vil du ikke have artiklen slettet?" med et usagligt "Primært fordi du vil, med en flabet begrundelse." er det svært at tolke som andet end infantilt. Du har sikkert mødt Wegge i virkeligheden (wikitræf) og ved måske at han siger ting med et glimt i øjet - det kan ikke ses på Wikipedia, det er derfor at man har opfundet smileys. En anden ting er at denne blokering faktisk blev sat i gang efter mit udglattende [10] bidrag klokken 14:00. Til hans forsvar er vel at han blev sur over at skulle rydde op efter Bruger:FE Freak i formiddags, ellers ville han vel ikke ty til en nyttesløs blokering af mig på et ikke-eksisterende grundlag. --Med venlig hilsen Necessary Evil 4. feb 2009, 18:00 (CET)

Med et blik på Diskussion:Horisontalbombefly må jeg mene at I begge to brugte mere krudt på at tilspidse en ret ligegyldig diskussion end på at få løst artiklens problem. Jeg savner i øvrigt stadig svar på hvordan Angrebet på Pearl Harbor#Første angrebsbølge skal omformuleres. --Palnatoke 4. feb 2009, 19:29 (CET)
Jeg betragter nu mere blokeringen som en slags hærværk/chikane som man efter min opfattelse gerne må fjerne. I mine øjne vil det virke urimeligt, hvis man kan "grisse" andres sider uden grund, og så brugeren ikke må rydde op. Hvis Palnatoke mente, at blokeringen var rimelig så var det selvfølgelig en anden sag. Jeg vil dog lade det være op til Necessary Evil selv at afgøre. Men for at gøre det kort: Jeg mener at blokeringen var usaglig/urimelig. --MGA73 4. feb 2009, 19:40 (CET)
Enig med MGA73 - det er jo ikke sjovt hvis eftertiden skal tro at man har været blokeret pga. personangreb når det i virkeligheden bare var en fyr med kort lunte der blev trådt over tæerne. --Metalindustrien ApS (tidligere Lhademmor) 4. feb 2009, 20:10 (CET)
Og igen kommer vi væk fra sagens kerne - skriver vi encyklopædi eller elegi her? --Palnatoke 4. feb 2009, 20:50 (CET)
Det håber jeg. Men det kræver jo at "nogen" ikke blokerer andre brugere hele tiden. --MGA73 4. feb 2009, 20:52 (CET)
Jeg er meget glad for alle wikibrugere der har kommet med bidrag her, Diskussion:Horisontalbombefly‎ og Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad gør man med en barnlig administrator?. Jeg forstår slet ikke at jeg er blevet blokeret, især ikke når jeg selv kan fjerne blokeringen. Det er da en nyttesløs gestus. Jeg er ked af at MGA73 og Metalindustrien/Lhademmor bliver blokeret på IRC af Wegge, jeg forstår udmærket at Sir48 og Palnatoke er så forsigtige i deres bidrag. Forresten, hvad er en elegi? --Med venlig hilsen Necessary Evil 4. feb 2009, 21:36 (CET)
Se Elegi :-) --Brandsen 4. feb 2009, 21:47 (CET)
Tak, så er jeg forvirret på et højere plan ;-) --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. feb 2009, 00:38 (CET)
Det forstår jeg godt, men det kan jeg nok ikke lige hjælpe dig med ;-) --Brandsen 5. feb 2009, 01:07 (CET)
   

      
Efter  disse uoverenstemmelser med de andre administratorer var han fraværende indtil oktober, hvor han kom stærkt tilbage ansporet af denne henvendelse fra Henrik Romby Mikkelsen, (denne 18-årige gymnasieelev bosiddende i Rødovre, som skulle blive min banemand ) -  som sendte denne besked ud til alle 37 aktive administratorer:

        
Bandlysningsafstemning

          Hej Wegge.

          Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [2]. [Website comment: Selektivt arkiveret af Massevedsovn den 17. oktober kl 17.17]

  Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:41 (CEST)Truer Mads Gorm Larsen med blokering

Citat Vær opmærksom på at hvis du bidrager til at omgå John Peter's blokering, vil du ifalde samme skæbne. - Citat
                                                                                    - Anders Wegge Keller (diskussion) 29. okt 2009, 18:13 (CET) 


Hvad havde Mads Gorm Larsen da gjort? 
Han havde spurgt på Landsbybrønden,
hvorfor min brugersider er blevet slettet,
når jeg havde fået lovning af bl.a andre
Bruger:Jørgen på at de kunne blive.
Dokumentation

Brugerbidrag: Wegge


 

John Peters kommenterer :

Det dokumenteres i nedenstående grafiske fremstilling,
at han kom tilbage i oktober ansporet af henvendelsen fra
Hockeyindustrien
denne 18- årige gymnasielev bosiddende i Rødovre.
Der er åbenbart tale om at denne Kældervæg optræder som en slags
leder for hvad der ikke er mere end børn. Jeg behøver ikke
at nævne at det er meget dårligt lederskab på den
måde "at sparke nedad
" mod en ærlig og suveræn,
selvstændig bruger, i stedet for alvorligt at tænke på 
om det ikke var dem selv der var noget galt med.


(Kilde:Toolserver.org )


Comments