Μήνυμα Θεόδωρου Πορφύρη

Θέρμο 15 Νοεμβρίου 2010

 Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Θέρμου Θεόδωρου Πορφύρη

Συνδημότισσες και συνδημότες,

 

Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους, για τη μεγάλη νίκη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που – για μια ακόμη φορά – δείξατε στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό που ηγήθηκα.

 Η επιλογή σας έχει διπλή σημασία για μένα. Από τη μια μεριά είναι αναγνώριση και επιβράβευση του μέχρι τώρα έργου μου και από την άλλη έγκριση και αποδοχή του προγράμματός μας για τα επόμενα χρόνια.

 Μοναδική μου φιλοδοξία είναι, όταν με το καλό λήξει και αυτή η θητεία μου, να σας κοιτάζω στα μάτια και να βλέπω δικαιωμένους εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μετανιωμένους εκείνους που ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα έκαναν άλλες επιλογές.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

 Η εκλογική διαδικασία τελείωσε και μαζί της τελείωσαν οι σχετικές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Από σήμερα θα είμαι και πάλι ο Δήμαρχος όλων σας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Από σήμερα βάζουμε μπρος την υλοποίηση όλων εκείνων των έργων και των δράσεων που θα κάνουν το Δήμο μας ένα Δήμο – πρότυπο.

 Σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα κανείς δεν περισσεύει. Σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα σας καλώ να συμμετάσχετε όλοι, ο καθένας από το μετερίζι του, ώστε να κάνουμε το Δήμο μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο.

 Σας ευχαριστώ

Θεόδωρος Πορφύρης