Tot sobre la Normativa de l'Ordenança Cívica

Estem celebran 28 anys de la Llei Orgànica III, del 1989, que despenalitzà la Nuesa. !!!!   PÀGINA EN REVISIÓ


 (9-11-2005)


                                        


 
L'escrit de queixa d'Addan i d'Aleteia dirigit a l'alcalde de Barcelona Joan Clos, per la intencionalitat de limitar el nostre Dret a la lliure Nuesa.  (Pdf)
 
La Lliure Nuesa i la Lliure indumentària no seràn limitades          per la  Ordenança Cívica.  ( 2005 )

La resposta personal de l’alcalde Clos del 21-11-2005, a on diu que la lliure Nuesa no serà limitada per la Ordenança Cívica. (Pdf)

                                                           
                                             
                                                           
La resposta de la Secretaria General de l’ajuntament de Barcelona 3-1-2006  a on ens confirmen que la lliure Nuesa no serà limitada per la Ordenança Cívica.  (Pdf)                                                              


Explicació sobre els 

Recursos al Suprem - Constitucional i la denuncia al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea

Barcelona, Juliol 2013

Com be sabeu:

Tot i els Recursos inicials presentats a l’Ajuntament de Barcelona, contra l’article de l’ordenança de civisme, al final varen resultar en contra de la NUESA. Per tant, no ens van tenir en compte, alhora que van despreciar les Resolucions del Parlament de Catalunya 245/V i 899/V, la Llei Orgànica 3, del Juny del 1989, la jurisprudència que ja tenim a favor nostre, el Codi Penal... etc. Per això vàrem presentar una denúncia molt ben documentada davant Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que va resoldre en contra nostra tot i que els havíem especificat clarament que era una imposició discriminadora Nudofòbica de l'Ajuntament en contra d'un grup emergent. 

Després hem presentat un recurs de Cassació al Tribunal Suprem, preparat per Salellas Associats, advocats en exercici del Col·legi d'Advocats de Girona.

(Tant l'anterior document del recurs com el nou, els considerem reservats, motiu pel qual no els hem publicat, de moment. )

A primers de Juliol del 2013, es va admetre al Tribunal Suprem el recurs de Cassació en contra de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que validava la nova Ordenança de Civisme de l'Ajuntament de Barcelona.

El recurs ens ha agradat molt, especialment perquè recull inequívocament i específica la ideologia diferencial que mou a la Federació FELIVEDE i a les tres Associacions que en formen part: ADDAN, MELPÓMENE i ALETEIA.

Seguim sobre d'aquest tema, tot i que ens està costant caríssim.

Entre tot, portem ja un import d'uns 4.500€.

" La justícia no és barata ". 

Encara que la Llibertat per la nuesa, ho val tot.

 


Notícia d'última hora: El TDHE, no va admetre la denúncia d'Addan en contra de la normativa INCÍVICA de l'Ajuntament de Barcelona per defectes de forma. Així encara no s'ha entrat als fons de la qüestió i obre una altra possibilitat per interposar la demanda, cosa que ja estem preparant.


Explicació sobre :

La sentència del Suprem del 2015, la del Constitucional i la denúncia ja enviada al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea. 

Segons la sentència del Suprem, s'indica diverses vegades que cal rectificar o anul·lar la Normativa ja que  hi un article massa indefinit. la seminuesa, terme que tracta d'inconcret. ( és curiós que no hagin tingut en compte cap de les lleis ni jurisprudència anterior, molt abundosa tant a Espanya com a Catalunya i que va formar part de les nostres al·legacions. Creiem que és una pena que ho hagin fet així. ( Però no hi ha mal, que per bé, no vingui...)  


Gràcies a aquesta sentència, s’ha anul·lat un judici  i la multa que tenia en Ribas contra uns Guàrdies Urbans que el varen multar per anar en bicicleta en Ponxo ( 600€ ). 

L’ajuntament ha reconegut els fets, de tal amnera que s’ha anul·lat el judici i, el que és més important, és que a la multa anul·lada esmenten l'argumentació del Suprem.

Així doncs, en aquest moment està invalidada i és per això que vàrem enviar un escrit el 6 d'agost a l'Alcaldessa de Barcelona, proposant-li una reunió per discutir sobre Nudactivitat, de la Normativa repressiva i per l’anul·lació definitiva. ( Encara n’hem enviat quatre més i estem a l’espera de que ens convoquin per discutir-ho definitivament ).

Estem a l’aguait. ( Aquestes cartes, per la seva importància, els hem publicat a la pàgina  Ada Colau i Tinences ). 

La denúncia al Constitucional no l'han acceptada, com ja ens temíem, de tal manera que durant aquests darrers mesos hem fet un escrit de denúncia de la normativa que ha estat presentat ja pel nostre advocat Salellas al Tribunal de Drets Humans de Estrasburg. 

Aquest ÚNIC, important e interessant escrit denúncia, que esmenta diverses Lleis i de convenciments, és consultable ja al final d’aquestes línies. 

Addan, no farà entrevistes a cap mitjà de comunicació, TV, Radio, Diaris, fins que ens haguem pogut entrevistar amb l'Ajuntament, fita que no s'ha aconseguit a mitjans de juny del 2016, com tampoc va passar al setembre del 2015.

Per tant anem molt de retard. I no sabem perquè ens han anat donant llargues...

 

S’anirà actualitzant aquesta notícia a la web, segons  els esdeveniments.

                             (16-06-2016)

El document de la denúncia de la Normativa enviada ja al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea. 
(  Document de 33 pàgines.
Recomanem baixar-lo al vostre PS i us
serà mes fàcil, llegir-lo )The written English   
  


Les persones que suporten econòmicament aquets recursos son: 
       Just Roca i Duran, Jeff Thompson i Jacint Ribas i Deix