Tot sobre la Normativa de l'Ordenança Cívica

      ( Castellano-normativa )

Estem celebran 28 anys de la Llei Orgànica III, del 1989, que despenalitzà la Nuesa. !!!!


 (9-11-2005)


    L'escrit de queixa d'Addan i d'Aleteia dirigit a l'alcalde de Barcelona Joan Clos, per la intencionalitat de limitar el nostre Dret a la lliure Nuesa.  (Pdf)
 
     La Lliure Nuesa i la Lliure indumentària no seràn limitades          per la  Ordenança Cívica.  ( 2005 ) 
    La resposta personal de l’alcalde Clos del 21-11-2005, a on diu que la lliure Nuesa no serà limitada per la Ordenança Cívica. (Pdf)

    La resposta de la Secretaria General de l’ajuntament de Barcelona 3-1-2006  a on ens confirmen que la lliure Nuesa no serà limitada per la Ordenança Cívica.  (Pdf)
 Explicació sobre els 

Recursos al Suprem - Constitucional i la denuncia al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea

Barcelona, Juliol 2013

Com be sabeu:

Dels Recursos inicials presentats a l’Ajuntament de Barcelona, contra l’article de l’ordenança de civisme, que al final es varen aprovar contra la NUESA, la Nudactivitat a Barcelona i per tant, no ens van tenir en compte, saltant-se les Resolucions del Parlament de Catalunya 245/V i 899/V, la Llei Orgànica 3, del Juny del 1989, Jurisprudència que ja tenim a favor nostre, Codi Penal... etc, vàrem presentar molt ben documentada una denuncia al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que tot i especificar clarament que tot va ser una imposició discriminadora Nudofòbica de l'Ajuntament, a un grup emergent , el TSJC, va resoldre en contra nostra. 

Avui, tenim ja presentat un nou recurs de Cassació al Tribunal Suprem.

(Per Salellas Associats, advocats en exercici del Col·legi d'Advocats de Girona)

(Tant l'anterior document del recurs com el nou, els considerem reservats i

per això no els fem de moment, públics. )A primers de Juliol del 2013, es va admetre al Tribunal Suprem el recurs de Cassació en contra de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que validava la nova Ordenança de Civisme de l'Ajuntament de Barcelona.

El recurs ens ha agradat molt, especialment perquè recull inequívocament i específica la ideologia diferencial que mou a la Federació FELIVEDE i a les tres Associacions que en formen part:
ADDAN, MELPÓMENE i ALETEIA.

Estem sobra d'aquest tema.
Seguim sobra d'aquest tema encara que ens està costant caríssim.

Entre tot, portem ja un import d'uns 4.500€.

" La justícia no es barata ". 

I però, la Llibertat Nudactiva, ho val tot.

 


Explicació sobre :

La sentencia del Suprem del 2015 la del Constitucional i la denuncia ja enviada al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea. 

Segons la sentencia del Suprem, indiquen en varis punts,  que la Normativa s'ha de rectificar o anular ja que  hi un article a on no resta prou clara la definició del tema de la forma de vestir o desvestir. ( Curiosament, no han tingut en compta cap de les lleis ni jurisprudència que tenim tant a España com a Catalunya i que nosaltres al·legàvem i creiem que es una pena que ho hagin fet així. ( Però no hi ha mal, que per be, no vingui...)  


Sobre aquesta pauta, ho demostra el fet que s’ha anul·lat un judici  i la multa que tenia en Ribas contra uns Guàrdies Urbans que el varen multar per anar en bicicleta en Ponxo ( 600e ). 

L’ajuntament ha reconegut els fets i s’ha anul·lat el judici, i el que es mes important, es que a la multa anul·lada esmenten aquest fet que argumenta el Suprem.

Així doncs, en aquest moment està invalidada i  es per això que vàrem enviar un escrit el 6-d'agost a l'Alcaldessa de Barcelona, proposant-li una reunió per discutir el tema Nudactivitat  de la Normativa repressiva i intentar que s’anul·li definitivament. ( Desprès, n’hem enviat quatre mes, i estem a l’espera de que ens convoqui per discutir-ho definitivament ).

Estem a l’aguait. ( Els  escrits per la seva importància, els hem publicat a la pàgina  Ada Colau i Tinences ). 

Com que :  La denuncia al Constitucional, no l'han acceptada com ja ens pensàvem, aquests mesos passats, hem fet ja un escrit de denuncia de la normativa que ha presentat ja el nostre advocat Salellas al Tribunal de Drets Humans de Estrasburg. 

Aquest UNIC, important e interesant escrit denuncia, que parla de Lleis, es consultable ja al final d’aquestes línies. 

Addan, no farà entrevistes a cap mitja de comunicació, TV, Radio, Diaris, fins que ens haguem pogut entrevistar amb l'Ajuntament, que possiblement sigui a mitjans de juny del 2016 i pensàvem fer-ho al  setembre del 2015.

Per tant anem molt retardats. I no sabem perquè ens han anat donant llargues...

 

S’anirà actualitzant aquesta noticia a la web, segons  els esdeveniments.

                             (16-06-2016)
El document de la denuncia de la Normativa enviada ja 
al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la Unió Europea.


https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxhZGRhbmNvbXxneDo1OGRkMWEyZjQxNTlkM2Vk 

Les persones que suporten economicament aquets recursos son: 
       Just Roca i Duran, Jeff Thompson i Jacint Ribas i Deix
Subpàgines (1): Castellano-normativa