01. Introducció

Lorena Fernández de la Cruz, Jordi Llabrés, Sara Soria-Pastor i 
Miquel Àngel Fullana

Coordinadors CDSCRITC09


Ja tenim aquí  la 5ª edició del CDSCRITC. Un número rodó per aquest projecte nascut de la il·lusió, de la voluntat de l’SCRITC de fer difusió de la TCC, i de les ganes de formar i informar els nostres socis.
És la 5ª edició consecutiva d’una obra que implica el compromís de desenes de professionals, aquest any més de 70, que any rere any dediquen hores del seu temps a desgranar les novetats aparegudes en el seu tema d’interès perquè la resta puguem estar actualitzats d’una manera àgil i senzilla, alhora que rigorosa i didàctica.
Per l’edició d’enguany, a part dels clàssics, hem volgut també introduir al CDSCRITC nous temes per tal d’abastar un major nombre de continguts d’interès per tots vosaltres.
També hem volgut que no només els socis, sinó també altres professionals reconeguts en el camp de la Teràpia Cognitivoconductual, col·laborin en la redacció dels 39 capítols que composen l’obra. A tots ells, gràcies per la vostra col·laboració i per fer d’aquest CDSCRITC una peça ja imprescindible entre les activitats organitzades per la Societat.
Esperem que gaudiu de la consulta d’aquesta obra tant com nosaltres gaudim de la seva preparació.