PRESENTACIÓAquesta és una WEB en creació per emmagatzemar el material que vaig fent i trobant mentre preparo les classes pel meu curs de primer de Primària. Molts dels recursos que hi penjo i els enllaços a altres pàgines web també es poden utilitzar per l'últim curs d'Educació Infantil o per segon de Cicle Inicial, tot dependrà del nivell dels alumnes.

Vaig penjant les fitxes que preparo per si algú les troba interessants i se les vol descarregar pels seus alumnes. A part, poso enllaços a pàgines d'altres autors que també m'han semblat útils. Són pàgines on hi ha tot tipus de material: altres fitxes imprimibles, generadors de fitxes de cal·ligrafia, generadors de sumes i restes, materials de comprensió lectora, material de lectura, ... Si a algú li molesta que hi posi algun d'aquests enllaços espero que m'ho comuniqui per poder treure'ls.

Pel que fa als arxiu que hi penjo, les fonts (tipus de lletra) que cal tenir instal·lades per poder descarregar-los sense problema són Escolar1 (majoritàriament), Escolar2, Escolar3, Escolar4 i Escolar5, Mestra3, Mestra4, ... En el nom dels arxius ja hi poso el nom de la font amb que està creat. Alguns dels arxius costen una mica de descarregar ja que contenen dibuixos i ocupen molta memòria.

WEB PER PODER DESCARREGAR ELS SEGÜENTS TIPUS DE LLETRES:
La Tipo 2 és la Escolar5.
La Tipo 3 és la Escolar1.
La Tipo 4 és la Escolar2.
La Tipo 5 és la Escolar4.
La Tipo 7 és la Massallera.
La Tipo 8 és la MeMima.
La Tipo 9 és la Mestra1.
La Tipo 10 és la Mestra2.
La Tipo 11 és la Mestra 3.
La Tipo 12 és la Mestra 4.

Espero que el material penjat us sigui útil i us pugui estalviar feina.


Comments