1. Olcsóbban / Cheaper

    Mivel a csomagküldési díj kisebb rendelés esetén jelentős lehet az áruhoz képest, ezért egy két ötletet és lehetőséget szeretnék adni ennek mérséklésére.
    Amennyiben van saját ötletük az itt írtakon  kívül kérem azt jelezzék felém.


    -Többen összeállva a rendelésnél így a postaköltség is megoszlik.

   
-Többen helyzetükből adódóan járják az országot (diákok, sofőrök, stb.) akiket megkérve ha Szekszárd felé járnak hozzák el a kért kerámiákat.

  
-Sokszor van, hogy egy megrendelt ajándék másoknak is tettszik, ismerve szeretteinket érdemes rájuk is  gondolva előre többet rendelni , így egy újabb  postaköltséget is megspórolható.

     -Figyelve, vagy érdeklődve mikor járok az ország azon területe felé (vásárok                   rendezvények, általában jelezve vannak a bal menüsoron)  ahonnan a rendelés jött.Ekkor személyesen is lehet vásárolni.
  
     
-A "Cserélnék" menünél, esetenként az elfekvő nem használt dolgokra én cserepartner lennék, a kiválasztott új kerámiát adva érte.Itt általában én keresek. de a felajánlásokat is megfontolom.

   
-Érdemes többször visszatérni az oldalra és az "Utalvány" menüt is figyelemmel kísérni, az időszakos akciók és árkedvezmények miatt.
     Igény esetén e-mailben értesítést küldök az új kedvezményekről.

 Comments