New-Build






















North Somerset

Four bedroom detached three storey family Eco home set within a hillside location. Reinforced Concrete Basement construction at ground floor with Timber frame construction at first and second floor. Reinforced Concrete was used at first floor providing a cantilevered first and second floor faced with pennant stone. As well as a visual statement the cantilevered first floor provided a larger courtyard for parking and turning on this tight site. 

Working with our clients we have incorporated Ground Source heat pumps providing space heating through under floor heating at each floor with zoned heating controls for each room offering maximum control, Solar PV providing electricity, Solar thermal panels feeding the large hot water cylinder, rainwater harvesting system using the stored rainwater for toilets and garden taps.

Other key features include three storey entrance atrium with glass balustrading, cantilever tread staircase and a whole house heat recovery ventilation system.




Bristol City Council

Pair of semi-detached two-bedroom houses erected on an existing garage site.













Bath and North East Somerset Council

3D visualisation of a proposed dwelling. 




















Bath and North East Somerset Council

Continuation of terrace block for a three-bedroom dwelling and attached garage within existing side garden. front porch across existing and new dwellings.

Traditional construction with reconstituted stone and render finish.
























Wiltshire Council

3D visualisation of a proposed dwelling. 

Detached chalet bungalow with integral garage within existing side garden.

Timber framed construction with block and render outer leaf.