Inici

Àngels Miret Rial
Mestra i Psicopedagoga.
Acompanyament al dol i les pèrdues
.
Assessorament a professorat, centres educatius i famílies que han patit pèrdues.


Contacte: angels.miret@gmail.comHe treballat en centres públics de diferents tipologies i vuit anys als Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament. Des del 2008 dono suport a centres educatius i assessoro professorat i famílies sobre el dol infantil i adolescent. He rebut formació sobre dol i pèrdues amb Alba Payàs i Anji Carmelo, totes dues deixebles d'Elisabeth Kübler-Ross. També he realitzat cursos de postgrau sobre dol i intervenció en crisis i emergències, entre d'altres.
Autora del llibre:


El centre educatiu de dol
. Guia per afrontar la mort, el dol i les pèrdues en els centres educatius

Sinopsis:
Afrontar col·lectivament la pèrdua, el sofriment i el dolor permet donar resposta a moltes preguntes, a moltes inquietuds. Una formació integral no pot deixar de banda aquests aspectes.

Com “viure” la mort quan toca a les portes d’un centre educatiu? "EL CENTRE EDUCATIU DE DOL" és una guia per al professorat i equips directius. Hi trobareu orientacions sobre com afrontar la mort i altres pèrdues significatives amb el vostre alumnat i també un recull d'experiències viscudes que il·lustren la importància d’afrontar la mort i el dol a les aules i donar així l'oportunitat al nostre alumnat i també al professorat i les famílies, d'abordar aquest tema obertament, sense por, sense neguits...