BENVINGUTS A L'ESPAI VIRTUAL DE L'AULA D'ACOLLIDA

CURS 2011/12


    

    

    LLENGÜES DEL MÓN
    
   Ajudans a conèixer quantes i quines són les llengües que conviuen en l'institut.
   Clicka en el següent enllaç per omplir el qüestionari que hem elaborat.
    

    

    
    

        
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    


     
    
    
    

    
    

    PRESENTACIÓ
   Clica el voki si vols escoltar la presentació de la nostra pàgina web.
    
    
    
    

   ________________________________________________ 

    

   A CONTINUACIÓ: podeu veure en vídeos i fotos algunes activitats especials que fem tant a fora com a dins de l'institut. Conèix-nos!


   EL FANAL MERAVELLÓS I FESTA FINAL DE CURS 2011-2012


   El fanal meravellòs   UN VIATGE A LA RÀDIO! 

   Hem anat a la ràdio de Sant Andreu de la Barca. La sortida ha anat molt bé. Hem parlat per la ràdio i vam gravar en veu l’obra de teatre que es diu El Fanal Meravellós. A la gravació vam aprendre una mica sobre el funcionament de la ràdio. A nosaltres ens va agradar molt aquesta activitat. Després de l’obra de teatre a la ràdio vam jugar entre nosaltres i vam fer moltes fotos.

   Escrit per l'Atif Jahangir

   Prezi editat per l'Arslan Tahir


   SORTIDA AL PARC GÜELL

   El Parc Güell és un gran jardí amb elements arquitectònics de l’estil modernista situat a Barcelona. És una obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

   Hem anat al Parc Güell. La sortida ha anat molt bé. Hem mirat moltes coses velles. Vam fer moltes fotos. El Parc Güell abans era un conjunt de cases pels rics. Però el van deixar perquè era molt lluny dels seus treballs. Al Parc Güell venen molts turistes per visitar-lo. Des de lo alt del parc Güell podem veure la ciutat de Barcelona. A nosaltres ens va agradar molt aquesta sortida.

   Escrit per l'Atif Jahangir

   Prezi editat per l'Arslan Tahir

    

   PRESENTACIÓ PROJECTES FI DE CURS 2010-2011:

   ELS NOSTRES PAÏSOS

   El dia 16 de juny nosaltres, els i les alumnes de l’aula d’acollida, vam anar a l’institut amb les nostres mares, els nostres pares, germans i germanes per presentar el nostre projecte dels nostres països. Nosaltres vam presentar els nostres powers point davant de les famílies i després vam berenar una mica de menjar dels nostres països i també vam fer fotos.

   Escrit per la Hira Asghar

    

   Països

    
    

   UN DIA A MONTSERRAT!

   Aquest dia va ser molt bonic. Primer vam agafar els ferrocarrils fins a Monistrol de Montserrat i des d’allí vam anar caminant fins al camí que ens va portar al Monestir de Montserrat. Així que, vam pujar amb molta energia pel mig de la muntanya durant dos hores, amb una paradeta per esmorzar, fins arribar a dalt de tot. La pujada va ser molt divertida tot i que feia sol i molt poca ombra. Pel camí ens vam trobar a gent que també pujava a peu. Un cop a dalt vam tenir la visita de la Beatriz, la germana de la Sandra. I amb elles i l’Ana vam visitar els temples oberts al públic. Vam descansar i menjar una mica per recuperar-nos i de nou vam baixar a peu fins a Monistrol per tornar a casa. A la baixada vam veure, tocar i olorar plantes medicinals de la zona: farigola, flor de Sant Joan, romaní...

    
    

   MONTSERRAT

    

   CARNAVAL A L'INSTITUT

   A les 9 del mati ens vam canviar de roba als vestuaris del gimnàs. La majoria dels nois ens vam vestir robes tradicionals de Pakistan. I les noies ens vam posar vestits d'altres països com del Marroc i de Ghana. Després vam jugar una mica a Criquet, (un esport del Pakistan) i vam anar també a la classe a escoltar música i a ballar músiques dels nostres països i que podeu escoltar en aquesta pàgina web a l'apartat músiques del món. I finalment vam participar de les activitats de l'institut en el concurs de disfresses al gimnàs de l’institut i de les activitats de la gimcana al pati.

   Escrit pel Hao, l'Atif, el Zahid i el Faraz

   Carnaval 2011 a l'institut El Palau

   Vídeo editat per l'Abdul Mughees de 1r de l'ESO
    
    
    
    FIRA SANTA LLÚCIA (BARCELONA)

   El dia 20 de desembre a les 8:00 vam fer una sortida a Barcelona a veure la fira de Santa Llúcia. Primer, vam anar a la plaça de Catalunya, vam fer fotos a les Rambles i al mercat de la Boqueria. Després vam anar i vam entrar a la Catedral. Finalment vam donar una volta per la fira de Santa Llúcia on venen guarniments pel Nadal. A les 13:30h vam tornar a les nostres cases. Aquella sortida va ser molt divertida.

   (Escrit per la Hira Asghar)

   FIRA SANTA LLÚCIA

   Vídeo editat per l'Abdul Mughees de 1r de l'ESO
    
    

   SORTIDA A SANT ANDREU DE LA BARCA

   El divendres 17/12/2010, a les 9:00 nosaltres, els estudiants  d'aula d'acollida, vam anar a la sortida  de Sant Andreu de la Braca. Primer vam anar a l'ajuntament  per agafar el mapa de Sant Andreu de la Barca. Després  vam anar a la plaça de Federico Gracia  Lorca. Vam esmorzar allí,  vam fer  fotos   i després  vam  anar a la biblioteca d'Aigües Tosses. Vam mirar  els gegants del  hall de la biblioteca. Després vam  entrar a la biblioteca i vam mirar llibres  de diferents tipus. A  la sala vam estar  només nosaltres.

   Escrit per la Hira i l'Elizabeth
    

   Sortida a la biblioteca

     Vídeo editat per l'Abdul Mughees de 1r de l'ESO
    
    
    LA CASTANYADA 

    En aquestes fotos podeu mirar com celebrem la festa de la Castanyada. Primer, vam portar dos euros. Després, vam comprar al Mercadona els ingredients per fer els panellets: ous, ametlles, moniatos, sucre, xocolata, coco, i tovalloles de paper. També vam anar a la cuina de l'institut i vam cuinar els Panellets amb les nostres mans. Per fer això ens vam posar guants. Al dia següent vam celebrar la festa de Castanyada a la classe. Vam menjar els panellets i ens vam fer fotos. Els panellets estaven boníssims!

   Escrit pel Mughees i el Hassan 

    

   La Castanyada

    Vídeo editat per l'Abdul Mughees de 1r de l'ESO
    
    

    

    

    

     

    

   Subpàgines (1): Curs 2012/13