junta directiva ACAT


Junta Directiva de l'Associació Catalana de Trompistes

El passat 24 de novembre es va constituir en assemblea la nova junta directiva de l'Associació Catalana de Trompistes (ACAT).

El desig de la nova junta és el de continuar amb el treball dels nostres antecessors, amb noves propostes i amb moltes ganes d'aconseguir i promoure noves activitats.

ACAT té com a objectius bàsics la promoció, la difusió, la protecció, el foment i el desenvolupament de la trompa. Per això posarà a la vostra disposició tots els mitjans que tingui al seu abast per a potenciar la trompa i se sotmetrà en tots els casos al que disposi la legislació vigent.

Per a aconseguir aquests objectius continuarem desenvolupant les següents activitats:

Organitzar intercanvis, col·laboracions, col·loquis, xerrades i conferències com l'objectiu de contrastar programacions, continguts i qualsevol informació que pugui ser beneficiosa per als membres de l'associació.

Organitzar activitats culturals com concerts, simposis, cursos de perfeccionament i diverses manifestacions artístiques relacionades amb la trompa.

Aquesta Junta Directiva estarà sempre al vostre servei però també us demanem la vostra col·laboració amb l'aportació de propostes i activitats que us agradin i que creieu interessants.

Junta Directiva de l'Associació Catalana de Trompistes