Nails and Beauty

Dupa o experienta de mai bine 2 ani la o alta scoala de make-up concurenta lectorul Iuliana Grosu se decide sa ofere mai mult cursantilor sai. Iar pentru asta se specializeaza cu traineri nationali si internationali, iar apoi infiinteaza Academia de Make-up Giulia din Galati. Aduce elevilor sai un surplus de informatii in comparatie cu ce ofera celelalte scoli de make-up din industrie.
Academia de make-up Giulia: Nails And Beauty a fost infiintata de lector in 25 mai 2013 si si-a desfasurat activatatea intr-o locatie mica (35 mp) in centrul vechi al orasului Galati, langa Prefectura. Odata cu trecerea timpului crescand numarul cursantilor si numarul specializarilor a aparut nevoia unui spatiu mai mare. Academia de make-up Giulia: Nails and Beauty si-a mutat sediul intr-o locatie mult mai spatioasa (89 mp) si mult mai dotata si mai utilata in comparatie cu cea veche. Actuala locatie este pe Str. Iasomiei nr. 1, Micro 17, Galati.
De la infiintare Academia de Make-up Giulia a scolit peste 1000 de cursanti la toate specializarile. Foarte multi dintre acestia lucreaza atat in tara cat si in strainatate in diferite saloane de infrumusetare, centre spa, hoteluri sau chiar pe cont propriu ca self-employed.

logo Academia de make-up Giulia