Mágnesterápia

Nyitólap       Biotermékek       Sport-táplálékkiegészítők        Mágnesterápia       Rézterápia       Víztisztító       Kiegészítő termékek


Mágnesterápia

A mágnesterápia nem más, mint speciális mágneses térrel való kezelés. A kezelés során a szervezetet mágneses impulzusok érik, amelyek hatására azon sejtek fala, amelyeken ez az impulzus áthatol, megváltozik. Olyan csatornák is megnyílhatnak a sejtek membránfalán, melyek korábban nem funkcionáltak megfelelően és hasznos többletanyagokat engedhetnek be így a sejtekbe, amelyek a működést jó irányba befolyásolják. A mágnesterápia ugyanolyan ősi gyógyászati eljárás, mint pl. az akupunktúra, már az ókori Egyiptomban és Kínában is alkalmazták. Orvosi körökben ma is teljesen elfogadott és gyakran alkalmazott kezelési módszer.

 

Milyen élettani alapja van?

A legtöbb betegség oka, ill. súlyosbító tényezője a szervezet anyagcserezavara. A sejtek megzavart vezérlése a készülék segítségével helyrehozható. Ez a szabályozó hatás csak ott érvényesül, ahol a beteg sejtcsoportok az egyensúlyi állapotból kibillentek, a stabil energiafunkciós sejtekben ez a hatás nem lép fel. Ezért nincs káros mellékhatás a mágnesterápia alkalmazásakor!

 

Hogyan hat?

Visszaállítja a problémás sejtek energiaszintjét és harmonizálja a rezgési frekvenciájukat. Ez a természetes biológiai folyamat nem okoz különösebb megterhelést testünknek, hiszen a Földnek is van mágneses tere. Szervezetünk számára a mágneses tér megszokott, sőt éppen annak hiánya okozhat zavarokat. Így a sejtek könnyebben veszik fel a friss oxigént és táplálékot, illetve szabadulnak a mérgező és salakanyagoktól.

 

Az ide tartozó termékek részletes ismertetői >>> www.biobolt-webaruhaz.hu