Even voorstellen, Aarja van Ooijen


Hallo, ik ben Aarja van Ooijen!

Fijn dat u mijn website bezoekt. Ik vertel u graag wat meer over mijzelf en mijn werk. Al jaren werk ik als remedial teacher, waarvan de laatste drie jaar als dyslexiebehandelaar. Hierdoor heb ik een ruime specialisatie opgebouwd in het behandelen van kinderen met dyslexie en lees en/of spellingsmoeilijkheden.

Faalangst en onzekerheid

Als je moeite hebt met letters en/of cijfers, is dat heel erg vervelend. Je hebt daar elke dag last van. Regelmatig komen er kinderen bij mij die hierdoor emotionele problemen hebben. Ze zijn onzeker, ontwikkelen faalangst en zitten in een neerwaartse spiraal. Het is fantastisch als je zo’n kind kunt helpen en ziet dat ze hun zelfvertrouwen weer terug krijgen!

“Daar word ik blij van!”

Ik ben gediplomeerd onderwijzeres en om als remedial teacher te kunnen werken, heb ik mijn Master Special Educational Needs (Master SEN) behaald. Dit maakt van mij, in combinatie met mijn liefde voor mijn vak, een goede, ervaren en betrokken remedial teacher. Ik werk één op één met een kind, waardoor ik me volledig kan richten op ieders specifieke hulpvraag. Gaandeweg bouwen we een band op. Dat wat het kind al goed doet, daar leg ik de nadruk op, niet op wat hij of zij nog niet kan. Het kind krijgt weer vertrouwen in zichzelf. Je ziet ze zowel emotioneel als met hun leervaardigheden vooruit gaan. Uw kind wordt er blij van en ik ook! Het is geweldig om te zien.

Voorleeswedstrijd

Kinderen komen graag voor de begeleiding ook al moet er best hard worden gewerkt. Laatst kreeg ik van een meisje dat ik heb behandeld een ingelijst door haar zelf geschreven verhaal waarin staat: “Aarja is een superheld als je dyslexie hebt!”. Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te horen. En een ander mooi verhaal is toen ik hoorde dat een ander meisje, dat ik ook voor dyslexie behandelde, de voorleeswedstrijd op school had gewonnen! Een groter compliment kon ik niet krijgen.

Kennismaken?

Wilt u een keer kennismaken om te bespreken wat ik voor u of uw kind kan betekenen? Bel of mail mij vrijblijvend voor een afspraak, dan gaan we aan de slag!

Hartelijke groet,

Aarja