Alle vil gerne have et flot smil.
 
Men ikke alle er egnede til tandblegning. Derfor er det vigtigt, at en faglig kompetent person har undersøgt tænder og tandkød inden blegebehandlingen foretages. I Danmark og i EU er det kun tandlæger som må udføre tandblegning. Ved kosmetisk tandblegning må der maximalt bruges blegegel indeholdende 6%  hydrogenperoxid.

Blegemidler er skrappe sager, så det er vigtigt at du får den rigtige rådgivning - dine tænder skal jo holde resten af livet! Det er også derfor at det kun er tandlæger som må udføre en tandblegning.
 
 
TandBlegningen laves oftest som hjemmeblegning med skinne. Ved skinneblegning sover du nogle nætter med en ganske tynd plastskinne på tænderne, med blegemiddel i.
Blegemetoder er i rivende udvikling - vi vil i den forbindelse understrege vigtigheden af en sundhedsfaglig rådgivning inden en blegning påbegyndes.
 
Udført på rette indikation og med den rigtige metode, er Tandblegning en fantastisk måde at genoprette et flot hvidt smil på! Vi har på klinikken god erfaring med tandblegning.