Aalborg VillaGartner

- med mange frø i posen..


Velkommen. Jeg hedder Bjarne og er indehaver af Aalborg VillaGartner; som er en over 20 år gammel velrenommeret traditionel haveservice enkeltmandsvirksomhed.

Dette her er den gamle officielle hjemmeside, men der er også nye spændende og anderledes serviceudbud, bla have kurser og have konsulentrådgivning.

Gavekort til 3 timers rådgivning i kundens egen have har været efterspurgt og det har jeg nu med i mine serviceudbud. Så vil du overraske med noget nyt og spændende når du skal give en gave, så køb et gavekort.

Tryk på menu knappen ved siden af mit billede og firmanavn og se dine muligheder

Som en bonus kan du her også - se et link med en masse billeder af de arbejder - jeg har udført gennem årene: Billeder fra mine arbejder med haveservice


Andre nyheder!

Herudover har jeg plantet et nyt frø og opstartet et nyt service udbud der omhandler den klimavenlige naturhave med fokus på forbedring af biodiversiteten for dyr og planter:

Læs mere her: Naturens Gartner C/O Aalborg VillaGartner .


Et andet og snart 8 år gammelt frø har jeg sået i min egen have. Her driver jeg nemlig et forsøgsprojekt: Skovhaven på Nejst; (business site) eller bedre her Skovhaven på Nejst som menupunkt under Naturens Gartner siden.

  • Her er der tale om et lille laboratorium udi forbedring (via forsøg) - af biodiversitet i private haver, fremtidige bæredygtige og klimavenlige naturhaver. Se mere her på dette link: Billeder: Skovhaven på Nejst!
  • Rundvisning i denne spændende have er mulig. Se mere og tilmelding her: Rundvisning

Med venlig hilsen

Bjarne Andersen


At Have en Have og gladgartner er registrerede varemærker tilhørende Aalborg VillaGartner (all rights reserved - copyright 2018/19)
<meta name="google-site-verification" content="HsmVZNYaCoqqwvuaItFNmYE9Xw00DAARjc9eXvut24Q" />google64e2ded6630a2069 (1) google64e2ded6630a2069.html HsmVZNYaCoqqwvuaItFNmYE9Xw00DAARjc9eXvut24Q