Startpagina (Zie ook de andere mappen)


Wij hebben nieuwe adresgegevens:
Maurits Lijnslagerstraat 184
5625BN Eindhoven
Tel.  040-8441052
Mob. 06-16057240

E-mail: aadvandesande@ziggo.nl
             lidyvandesande@gmail.com

Voor pastorale zaken
E-mail: pabgeheim@gmail.com

Iets Nieuw 12 April 2016

Hallo Allemaal,

Vanaf vandaag gaan we wat meer nieuws aan u doorgeven via onze nieuwe website. Het worden wat kortere berichten maar dan wel wat regelmatige. 

We hebben een moeilijk jaar achter ons voor wat betreft onze gezondheid. Verschillende keren hebben we in 2015 een Time-Out periode gehad van enkele maanden. Hierdoor moesten we noodgedwongen een aantal spreekbeurten annuleren. Ook de afgelopen weken was ik(Aad) niet in staat voor te gaan in verschillende diensten, door pijn en jeuk als gevolg van gordelroos. Daarna zoals velen in ons land de bekende griep en daarna nog eens buikgriep. Maar gelukkig gaat het weer goed en mogen we weer de Heere dienen.

Gisteren waren we in Scheveningen in de Maranathakring die al ruim 90 jaar bestaat. We hebben zoals in de vele plaatsen van ons land ook daar na jaren afscheid genomen. De reden daarvan is, dat de afstand vanuit Eindhoven te ver weg is en u weet ook het verkeer wordt steeds drukker. Heel fijn dat er meer deuren opengaan hier in Branbant en Limburg en voor ons wat dichterbij huis.

Vierhouterbos.

A.s. Weekend hopen we daar weer ons voorjaarsweekend te houden. Het thema zal zijn: "Geest, Ziel en Lichaam". Een prachtig Bijbels onderwerp wat voor velen, zelfs wereldwijd verhelderend heeft gewerkt. Mocht u geïnteresseerd zijn om ook eens een week, weekend of midweek mee te maken neemt u dan contact op via www.vierhouterbos.nl of per e-mail info@vierhouterbos.nl Ook kunt bellen naar 0577-411200. Vierhouterbos is een schitterend christelijk hotel in een prachtige omgeving, u zult er zeker geen spijt van krijgen. Alleen wacht u niet te lang met opgaven wat er is zeer veel belangstelling. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in Cd opnamen van de Bijstudies die ik(Aad) daar door mag geven, dan kunt u deze bestellen bij ons, zie onderstaand adres. De kosten voor vier Cd' s zijn € 15,00 inclusief verzendkosten. 

Omdat wij ons bewust zijn van eigen zwakheid, maar geloven in de kracht van voorbede vragen wij ook aan u om voor ons te blijven bidden.

Een liefdevolle groet van ons beiden.

Aad en Lidy van de Sande, Maurits Lijnslagerstraat 184 - 5625 BN - Eindhoven. Tel. 040-8441052 of mobiel 06-16057240

Persoonlijk: aadvandesande@ziggo.nl

Pastoraal  : pabgeheim@gmail.com