Főoldal

Üdvözöljük honlapunkon!

<--- A bal  oldalon található  fenti menüpontok segítségével  könnyedén lehet tájékozódni, csak rá kell kattintani a kiválasztott  menücímre, a kívánt információ  megtekintéséhez.  Ez a honlap hasznos tájékoztató jellegű információkkal szolgál, ám a benne lévő adatok havonta vagy  akár  hetente  módosulhatnak,  frissülhetnek.

A kert dísze, a család öröme...

     Tény, hogy a kerti sütő nem csak egy kerti sütő, hanem a kert legszebb dísze, és az egész család öröme! Mert a kerti sütőkkel készült ételeknek -legyen szó akár grill, nyárs vagy bogrács ételekről- különleges ízük és zamatuk van, aromák és fűszerek hozzáadása nélkül is, mert a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. A kerti sütővel az egész család kiveheti a részét, sőtt mi több, remekül helyt áll kerti partikon vagy nagy családi összejöveteleknél. Hívjuk meg estére szomszédjainkat vagy ismerőseinket egy kis sütögetésre, hogy jót mulatván végre beszélgethessünk velük. A teraszon pompásan mutat és kiemeli a kert szépségét.

A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el. A kerti sütő minden darabját egyenként ellenőrzik,  mert a készítők  számára  nagyon  fontos a vásárló  mege-légedettsége. Minden elemet vasszerkezettel látnak el belülről a maximális stabilitás érdekében. A jó minőségű alapanyagok pedig kiválló masszivitást nyújtanak, ezáltal a garnitúra rendkívül időtálló. Ezek a kerti sütők -nyugodt lelkiismerettel állítható- abszolút fagyállóak, és a samatozott tűztérnek köszönhetően (ami alapvető egy tűztérnél hiszen annélkül a tűztér a tűz hatására megreped és szétesik) tűzállóak is.


                                     TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ KIS FILMECSKE:                                  

Szalonnasütők


kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert egy éles asztal széle vagy egy éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet nem csak kisgyermekeknek, de még a felnőttek körében is! A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt biztonságosan használjuk, hogy gyermekeink szeleburdisága ne okozzon balesetet számukra. Műkő garnitúráinkat bátran ajánljuk azoknak, akiknek nem csak az esztétikus, szép külső, hanem az időtálló kivitelezés is fontos. Számunkra fontos a vásárló megelégedettsége, ezért sütőink a leggondosabb oda figyeléssel készülnek, egyenként ellenőrzünk minden darabot. Minden elem stabilitását és masszivitását a bevasalt anyagok, a szakszerű kivitelezési technikák összesítve biztosítják. Műkő garnitúráink készítésénél nem használunk fel káros anyagokat, melyek az emberi vagy bármely körülöttünk lévő élővilágot veszélyezteti a termék használata során.

Az asztal szélei és a pad ülőkék szélei nem hagyesek (mint a legtöbb kapható kerti sütő terméknél), hanem lekerekítettek a balesetek, bőr horzsolások megelőzése végett. Kerti sütőink további előnyös tulajdonsága, hogy samatozott tűzterének köszönhetően tűzálló, így a kerti sütő tűztere védve van a tűz által okozott bosszantó repedésektől. A kerti sütő minden eleme belülről vasvázszerkezettel erősített (nem ragasztott), így abszolút stabil, erős, és jó a teherbíró képessége.

Ha esetleg mégsem nyerte el tetszését ezek a kerti sütők, és nem innen vásárol, kérjük, olyan biztonságos sütőt válasszon, ahol a fent említett tulajdonságok megvannak: ne éles élűt, tűz -és fagyálló tulajdonsággal bírjon, és belülről vasszerkezettel ellátott legyen. Ha megfogadja tanácsunkat, kerti sütőjére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne!

                             Tisztelettel: Kozák Imre műköves mester és CsapataHonlapot készítette:
Kozák Regina
ajándék ela eladó szalonnasütők grillező kerti grill kert építés kerti bútorok kerti sütő szalonnasütő kerti szalonna sütők szalonnasütők receptek olcsó kerti sütő kerti berendezés műkő szalonnasütők szalonnasuto szalonnasütők szalonnasütők kerti grill grill eladó sziámi cicák sziámi macska sziámi cicák sziámi kiscica eladó sziámi macskák sziámi cica eladó sziámi cicák sziámi cicák új bogrács kerti sütők a lakás eladó kerti sütő eladó kerti sütők eladó szalonnasütő eladó grill sütő szalonnasütő kerti sütők és eladó sütő garnitúra szalonnasütő macskák cicák eladó sziámi kiscicák macska eladó cica ki az okosabb a nő vagy a férfi kert sütés főzés lakások kertes házak kerti grill építés kerti gépek kerti grill kemence nászajándék ötletek ajándék tippek sütés főzés lakások kertes házak sütő bográcsozó nyársazó ajándék ötletek ajándék ötlet kerti szerszámok kertépítészet kertészet kertes házak eladó kerti faház kerítés fedlap kerítés fedlapok eladó térkő eladó kerítések eladó kerítés eladó térkövek kerti bútor kerti faház kerti tavak kerti játékok kerti tó kert tervezés kerti szalonnasütők sütés főzés betonoszlop kertészetek kertészeti áruház kerti faházak kerti szökőkút kerti szobrok olcsó kerti zuhanyzó kerti zuhanyzók kerti grillsütők nászajándék kerti eszközök kertes kert szépítés lakásbiztosítás eladó kerítés eladó kertes házak kerti törpék eladó kerti törpe kerti csúszda kertgondozás pázsit gondozása pázsit telepítés kerti sütő készítése eladó kerti gépek kerti csobogók nyárs lakásdekoráció lakásdíszek lakberendezés kerti grill eladó macska szalonnasütők tüzelő kerti bútor