Welkom bij Caravan 540 - Caravan verhuur en vervoer

Wij kopen oude, lichte caravans op en moderniseren deze volgens de huidige comfort wensen: licht interieur, elektrisch gemak, ruime voortent en vloerverwarming. Het resultaat is een lichte en luxe caravan die wij goedkoop verhuren.


Een caravan huren kan bij ons in het voorjaar, de zomer en het najaar om op een camping naar keuze te kamperen. Wij kunnen de caravan naar de camping vervoeren en vakantieklaar voor u neerzetten - met opgebouwde voortent - op elke gewenste locatie.


Bij 'Caravan huren' staan de op caravans die wij verhuren en is te zien of de beoogde caravan nog beschikbaar is op het gewenste momenten. Wilt u uw eigen caravan naar de camping laten vervoeren? Zowel de caravan die u huurt als uw eigen caravan kunnen we voor u vervoeren naar de camping of andere gewenste locatie. Meer hierover is te vinden op de pagina 'Caravan vervoer'.

Bij 'Prijzen & Pakketten' staat de huurprijs per nacht voor de caravans, en arrangementen voor bekende, langere weekenden zoals Pasen en Pinksteren. Standaard zijn de caravans zo ingericht om ‘vakantieklaar’ mee te kamperen. Op de huur van de caravans zijn een aantal voorwaarden van toepassingen.

Vloerverwarming inbouwen in uw eigen caravan? Dit kunnen wij voor u doen. Meer informatie hierover vind u op de pagina ‘vloerverwarming’.
Vervolg Corona Maatregelen voor het huren van caravans

Geplaatst 10 mei 2020 02:17 door Caravan 540 -   [ 10 mei 2020 02:21 bijgewerkt ]

Vanwege de maatregelen om het corona-virus te bestrijden hebben wij de periode waarin wij geen caravans verhuren verlengd t/m 18 mei.


Wij houden de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Momenteel mag er alleen gekampeerd worden op campings wanneer het kampeermiddel zelfvoorzienend is in sanitair. Onze caravans beschikken alleen over een porta-potti en watervoorziening in koud water. Waneer er prive-sanitair bij de kampeerplaats aanwezig is, zijn onze caravans geschikt om mee te kamperen. Afgaande op de laatst bekende Corona - maatregelen (van 6 mei) kan vanaf 1 juli weer gekampeerd worden op campings, gebruik makend van openbare sanitairgebouwen.


Mocht u voor 1 juli een caravan bij ons willen huren, is ons advies om eerst contact op te nemen met de camping waar u wilt kamperen of na te gaan of kamperen daadwerkelijk mogelijk is waarbij er rekening gehouden wordt met alle maatregelen en voorschriften. In de overdracht bij het ophalen en terugbrengen van de caravan zullen wij rekening houden met alle voorschriften waarin we o.a. de afstand van 1,5 meter hanteren. U kunt er ook voor kiezen om de caravan door ons op de camping van bestemming te laten brengen. Informeer gerust vrijblijvend naar deze mogelijkheid.


Voor reserveringen bij ons waarvan de huurperiode ingaat in de maand mei, juni en juli geldt dat er tot 2 dagen voor het ingaan van de huurperiode kosteloos geannuleerd kan worden. Zie voor meer informatie de huurvoorwaarden op www.caravan540.nl.


Mocht u vragen hebben over uw reservering, neem dan gerust contact met ons op.

Kip Caravan bijna klaar

Geplaatst 16 apr. 2020 13:00 door Caravan 540 -

De Kip-caravan is bijna klaar! Inmiddels staat de caravan 'strak in de witte lak', hangen er gordijnen in, zijn de bankkussens geplaatst en zijn de remmen afgestemd en andere technische punten controleert om veilig met de Kip Caravan op pad te kunnen.

Eerst is begonnen met de volledige caravan in twee lagen grondverf te zetten. Daarna is in twee of meer lagen de caravan afgeschilderd in neutraal wit om een ruimtelijk effect te creëren in de caravan. Mede door de verwarming in de caravan kon er op de koude dagen doorgeverft worden en droogde de verf ook goed in.

Vloerverwarming laten inbouwen in uw eigen caravan

Geplaatst 13 apr. 2020 13:33 door Caravan 540 -

Wilt u vloerverwarming laten inbouwen in uw eigen caravan, dan kunnen wij dit voor doen.

Onze huurcaravans zijn voorzien van thermostaat-geregelde vloerverwarming. Deze vorm van verwarming maakt comfortabel kamperen in het voor- en najaar zeer aangenaam. Daarbij biedt vloerverwarming een goede oplossing voor de frisse zomer ochtenden en -avonden. Door de thermostaat kunt u opstaan in een lekker verwarmde caravan met warme vloer, en blijft het ‘s avonds ook zeer aangenaam. Ook in uw eigen caravan kunnen wij vloerverarming voor u inbouwen.

Vervolg aanpassing Corona-maatregelen

Geplaatst 28 mrt. 2020 03:33 door Caravan 540 -

Vanwege de maatregelen om het corona-virus te bestrijden hebben wij de periode waarin wij geen caravans verhuren verlengd t/m 23 april. Wij houden de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten om na te gaan of we caravans gaan verhuren na 23 april, evenals hoe campings met deze maatregelen omgaan.


Omdat kamperen momenteel vanwege de maatregelen vrijwel niet mogelijk is - campings sluiten of gaan aangepast om met voorziening - is de periode waarin we werken met een aangepaste annuleringsregeling uitgebreid.  Voor reserveringen waarvan de huurperiode ingaat in de maand maart, april en mei geldt dat er tot 2 dagen voor het ingaan van de huurperiode kosteloos geannuleerd kan worden. Zie voor meer informatie de huurvoorwaarden op www.caravan540.nl.


Voor reserveringen die starten in de maand april en mei zullen wij elke huurder apart benaderen over deze situatie.


Mocht u vragen hebben over uw reservering, neem dan gerust contact met ons op.

Aanpassingen vanwege de Corona-maatregelen

Geplaatst 20 mrt. 2020 12:22 door Caravan 540 -

In verband met de Corona-maatregelen hebben we besloten om geen caravans te verhuren t/m 8 april 2020. We houden de situatie nauwlettend in de gaten om na te gaan of we na 8 april caravans gaan verhuren.

Mede door de maatregelen hebben we de annuleringsregeling voor reserveringen die starten in april 2020 aangepast: Er kan tot 2 dagen voordat de huurperiode ingaat kosteloos geannuleerd worden. Zie hiervoor de huurvoorwaarden.

Heeft u vragen over uw reservering, neem dan gerust contact met ons op.

De Kip wordt weer een caravan

Geplaatst 9 mrt. 2020 14:46 door Caravan 540 -

Inmiddels zijn we ruim 4 weken verder sinds de vorige update en de Kip is inmiddels bijna weer een caravan! Er is veel gebeurd in deze weken. Het grote bouwwerk van kasten, keuken, bedden en elektra is klaar:

Nadat het tweepersoons bed / zithoek klaar was is gestart met het bovenbed van het stapelbed. Omdat de Kip in een sterke schuine vorm naar voren steekt aan de onderkant, moest in de wand gezocht worden naar stevigheid. Het bovenste bed is als eerste gemaakt, zodat het onderste bed gebruik kon maken van de steunpoten. 

Gestart met het verbouwen van de Kip

Geplaatst 8 feb. 2020 06:34 door Caravan 540 -   [ 8 feb. 2020 06:38 bijgewerkt ]

Inmiddels zijn we ruim een maand aan het verbouwen in de Kip. Het plan is om van deze Kip een comfortabele 4-persoons caravan te maken met een extra lang 2-persoons bed. Het bed komt achterin tegen de zijwand. Voorin komt het stapeldbed. De constructie wordt zo gemaakt dat het bovenste bed van het stapelbed uitschuifbaar is waardoor er een 5e slaapplek ontstaat. De Kip krijgt een keukentje met kraan, koelkast en kastruimte om spullen op te bergen. Uiteraard wordt de Kip ook voorzien van vloerverwarming, net als de andere caravans.

Caravan 540 wenst u fijne feestdagen!

Geplaatst 24 dec. 2019 00:41 door Caravan 540 -

In het nieuwe jaar breiden we uit met nog een caravan voor verhuur en een bagagewagen. De caravan krijgt een langer tweepersoons bed (+/- 230 cm lang) en wordt een 4/5 persoons caravan met uitschuifbaar bed. In het voorjaar van 2020 wordt deze caravan klaargemaakt voor de verhuur, zodat medio maart 2020 deze caravan gehuurd kan worden.


Caravan 540 bestaat twee jaar!

Geplaatst 22 sep. 2019 12:25 door Caravan 540 -

Na het tweede jaar waarin we twee caravans in de verhuur hebben gehad, breiden we verder uit: De derde caravan, een Kip HyLine uit 1982, komt vanaf 2020 in de verhuur. Net als de Burstner en de Roller wordt deze Kip volledig gemoderniseerd, onder andere met thermostaat geregelde vloerverwarming. Daarbij krijgt deze caravan een volledig nieuw interieur en een langer tweepersoons-bed dan standaard (+/- 230cm), speciaal voor langere mensen.

Lees hier verder.

Caravans met thermostaat geregelde vloerverwarming

Geplaatst 16 sep. 2019 11:27 door Caravan 540 -

Nog een weekendje of week er tussenuit? Door de thermostaat-geregelde vloerverwarming blijft het in de caravan zeer aangenaam wanner het buiten iets frisser wordt. Kijk voor de beschikbaarheid en meer informatie onder 'Caravan huren'

1-10 of 11