Welkom bij Caravan 540 - Caravan verhuur en vervoer

Wij kopen oude, lichte caravans op en moderniseren deze volgens de huidige comfort wensen: licht interieur, elektrisch gemak, ruime voortent en vloerverwarming. Het resultaat is een lichte en luxe caravan die wij goedkoop verhuren.


Een caravan huren kan bij ons in het voorjaar, de zomer en het najaar om op een camping naar keuze te kamperen. Wij kunnen de caravan naar de camping vervoeren en vakantieklaar voor u neerzetten - met opgebouwde voortent - op elke gewenste locatie.


Bij 'Caravan huren' staan de op caravans die wij verhuren en is te zien of de beoogde caravan nog beschikbaar is op het gewenste momenten. Wilt u uw eigen caravan naar de camping laten vervoeren? Zowel de caravan die u huurt als uw eigen caravan kunnen we voor u vervoeren naar de camping of andere gewenste locatie. Meer hierover is te vinden op de pagina 'Caravan vervoer'.

Bij 'Prijzen & Pakketten' staat de huurprijs per nacht voor de caravans, en arrangementen voor bekende, langere weekenden zoals Pasen en Pinksteren. Standaard zijn de caravans zo ingericht om ‘vakantieklaar’ mee te kamperen. Op de huur van de caravans zijn een aantal voorwaarden van toepassingen.

Vloerverwarming inbouwen in uw eigen caravan? Dit kunnen wij voor u doen. Meer informatie hierover vind u op de pagina ‘vloerverwarming’.
Complete caravan voor € 25,- per nacht

Geplaatst 19 mei 2019 01:20 door Caravan 540 -

Bij Caravan 540 verhuren wij complete caravans met vloerverwarming voor 25 euro per nacht. Alles wat nodig is voor een comfortabele vakantie zit bij de caravans, inclusief een voortent, tafels en stoelen. Het enige wat u zelf nog mee hoeft te nemen zijn bedlinnen, hoofdkussens en handdoeken, of deze kunt u er extra bij huren.

In de meivakantie erop uit?

Geplaatst 13 apr. 2019 02:13 door Caravan 540 -

In de meivakantie een aantal dagen, een weekend, week, of langer er op uit? Ook als het 's ochtends en 's avonds iets frisser is kan dat heel goed met onze modern ingerichte caravans die voorzien zijn van thermostaat geregelde vloerverwarming.

De thermostaat is voorgeprogrammeerd zodat wanneer u wakker wordt de vloer verwarmt is, en u direct op een warme vloer stapt wanneer het buiten iets frisser is. De verwarmde vloer straalt de warmte naar boven uit waardoor deze de caravan verwarmt en er een heerlijk klimaat is de caravan is. Overdag staat de thermostaat iets lager ingesteld, om elektriciteit te besparen. 's Avonds, wanneer het weer iets frisser wordt, staat de thermostaat iets hoger ingesteld.

Lees hier verder

Caravan huren bij caravan 540

Geplaatst 31 mrt. 2019 02:24 door Caravan 540 -   [ 13 apr. 2019 02:09 bijgewerkt ]

Het kampeerseizoen staat op het punt de beginnen. Vooral voor het voorjaar en het najaar zijn onze caravans ideaal. Ze beschikken over thermostaat geregelde vloerverwarming, waardoor de in deze perioden nog frisse ochtenden en avonden in een lekker verwarmde caravan doorgebracht kunnen worden. 

De caravans worden compleet verhuurd, inclusief inventaris en voortent. Tafel, stoelen, borden en bestek worden meegeleverd met de caravan. U hoeft alleen uw eigen kleren, handdoeken, theedoeken en bedlinnen mee te nemen, en de spullen die u natuurlijk graag mee neemt op vakantie.Tegen een meerprijs kunt u de handdoeken en theedoeken mee huren bij de caravan. Voor de jonge kinderen worden er uiteraard een aantal speelelementen mee gegeven.

Vloerverwarming inbouwen in uw eigen caravan

Geplaatst 16 mrt. 2019 06:14 door A. Wesselius

Wilt u vloerverwarming laten inbouwen in uw eigen caravan, dan kunnen wij dit voor doen.

Onze huurcaravans zijn voorzien van thermostaat-geregelde vloerverwarming. Deze vorm van verwarming maakt kamperen in het voor- en najaar zeer aangenaam. Daarbij biedt vloerverwarming een goede oplossing voor de frisse zomer ochtenden en -avonden. Door de thermostaat kunt u opstaan in een lekker verwarmde caravan met warme vloer en avonds langer genieten van een verarmde caravan. Het verbruik van ingeschakelde vloerverwarming is +/- 450 Watt, afhankelijk van de lengte en breedte van de vloerverwarmingsfolie.

Lees hier verder.

De 'Roller' is klaar voor verhuur

Geplaatst 3 mrt. 2019 01:47 door Caravan 540 -

De 'Roller' is helemaal klaar om verhuurd te worden:

Deze caravan, een Roller uit 1981, is een middelgrote caravan voor maximaal 5 personen.  De caravan is gemoderniseerd met een fris en licht interieur, elektrische vloerverwarming - thermostaat geregeld - voor het voorjaar en najaar (en de koele zomer-ochtenden/avonden).

Bijna klaar!

Geplaatst 24 feb. 2019 13:16 door Caravan 540 -

Alle gordijnen met vitrage erachter hangen, de kussens zijn klaar en de matrassen zijn op maat gemaakt voor het stapelbed. De 'roller' is dan ook bijna klaar voor verhuur. Er moet nog een laatste hand gelegd worden aan de inventaris, en dan is ook deze caravan klaar voor het komende kampeerseizoen.

Vloerverwarming installeren

Geplaatst 14 feb. 2019 13:53 door A. Wesselius

Net als de burstner wordt ook de Roller-caravan voorzien van vloerverwarming. Als eerste is de vloer goed schoongemaakt voordat de folie erin gelegd is. De folie is vastgeplakt met zilvertape, zodat deze op zijn plaats blijft liggen. De bekabeling loopt via de bankkast rechts-achterin.

Caravan verven - van oud bruin naar strak wit

Geplaatst 3 feb. 2019 12:29 door A. Wesselius   [ 3 feb. 2019 12:31 bijgewerkt ]

Na het plaatsen van het stapelbed was het moment op de caravan aan de binnenkant volledig te verven en van een nieuw uiterlijk te voorzien. Van het oude, deels verkleurde 'bruin' is de caravan naar strak hoogglans wit gegaan.

Om te starten zijn alle te verven oppervlaktes licht opgeschuurd. Hierna is met ammoniak de binnenzijde volledig ontvet. Dankzij de werkende gaskachel kon met een buiten-temperatuur tegen het vriespunt de caravan verwarmt worden tot een aangename temperatuur om te verven. Mede hierdoor droogt de verf ook in een redelijk normale tijd.

Lees verder op caravan540.blogspot.com


Stapelbed maken in de caravan - deel 2

Geplaatst 27 jan. 2019 03:08 door A. Wesselius

Van oorsprong is de 'Roller'een 4 persoons caravan. De treinzit was om te bouwen naar een 2 persoons bed. Om van deze caravan een comfortabele 5- persoons caravan te maken, is gekozen voor een stapelbed op de plaats van de treinzit, waarbij het onderste bed uitschuifbaar is. De caravan biedt dan tot 5 slaapplaatsen, en behoud zijn ruimtelijke indeling.  In 'deel 2' is te zien hoe het bovenste gedeelte van het stapelbed wordt gemaakt.

1-9 of 9