Verzameling


site hit counter

Sinds kort ben ik eigenlijk leuke items aan het verzamelen van ons ouwe onderdeel dus als je nog wat in huis hebt en kwijt wil stel ik het zeer op prijs als ik het van je kan krijgen of overnemen voor een schappelijke prijs, hierbij denk ik dus aan tegeltjes, schildjes borsthangers, sjaaltjes en andere specifieke v429 IBC van Heutsz artikelen.

Dit bovenste tegeltje heb ik ooit gehad, maar is helaas in de loop der jaren verloren gegaan, dus heb jij hem nog en je wilt er afstand van nemen.

Deze heb ik sinds kort te pakken gekregen

 

 

 

 

 Van deze sjaaltjes zijn er door andere IBC's ook met de naam van de eenheid van gemaakt dus bijv met 426 erop, voor zover ik weet bestaat die niet van 429 maar indien wel zou ik hem graag hebben.

  

 Verder zijn er vast nog andere leuke items gemaakt in de loop der jaren dus nogmaals als je wat hebt en je wilt er afstand van nemen, neem dan even contact met me op.

 En oh ja voor ik het vergeet Stichting Ouwestomp waarmee ik samenwerk zoekt voor reunie doeleinden oude plunjebalen dus heb je hem nog in de kast, schuur of op zolder staan en je wilt er vanaf laat het weten en we komen hem ophalen.

 

 

Dit bovenste schildje heb ik alleen zonder 429 teken dus zou ook zeer welkom zijn.

Dit is alleen maar een foto dus heb je hem en wil je hem kwijt.