404 ufológus

Csak nem 404-re vagy kíváncsi? A híres UFO kutatóra? Ha igen, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Itt mindent megtalálhatsz ami vele kapcsolatos, legalább is annyit, amit elárult magáról nekünk.

404, a híres UFO kutató 

404 név egy nick név, igazi nevét nem árulta el nekünk. Született 1958-ban, Arizonában. Diplomáját New Yorkban szerezte. Édesanyja és édesapja nevéről nem nyilatkozott. Szülei, és saját maga hollétéről sem akart nyilatkozni honlapunknak. Sajnos hiába kerestük fel 404-et, mindenről azért még nekünk sem nyilatkozott, hiszen nem mindennapi hobbija miatt titokzatosnak kell lennie. A legnagyobb hobbija nem más, mint az idegen lényekkel való telepatikus kapcsolat fenntartása. 

Rendszeresen ápolja kapcsolatát idegen lényekkel, földönkívüli civilizációkkal. Ezért akik nem hisznek a földönkívüliekben, azok őrültnek nézik őt. Titokban tart minden nemű információt amiről úgy gondolja nem szabad kitudódnia a nagyvilágban, mert káoszt és félelmet okozna, öngyilkosságot váltana ki a mélyen vallásos emberekben és szekták tagjaiban. 404 feltűnő, piros szemei sok emberben félelmet kelt. Egyesek szerint 404-nek piros kontaktlencséje van, mások szerint kötőhártya gyulladása, de valakik váltig állítják hogy azért piros a szeme, mert 404 földönkívüli, nem ember, és amikor felöltötték rá az emberi alakot, elrontották az átváltoztatást és a szeme maradt az eredeti földönkívüli szem.  Viszont 404 elmondása szerint azóta piros a szeme, mióta az idegen lények -akikkel tartja a kapcsolatot- elvitték. Azok a lények olyan nagy fényben élnek, hogy az ő szeme kis időre meg is vakult, de szerencsére idővel vissza tért a látása. 

Szemének ideghártyái azonban olyan mértékben károsodtak, hogy a szem fehérjéje piros maradt és ez a kaland élete végéig nyomott hagyott rajta. Szeme csúnya lett és fényérzékeny, ezért csak napszemüveggel tud utcán közlekedni. Szeme olyannyira fényérzékeny, hogy még félárnyékos helyen is kön-nyezésnek indul. Nem akar híres lenni, inkább a háttérben szeret rejtőzködni, de valamiért mégis feltűnő jelenség az emberek közt. Talán, nem véletlenül, hiszen szeret másokon segíteni, és ez bizalmat áraszt az emberek környezetében.

Foglalkozása: Eredeti foglalkozása orvos volt, belgyógyász. Diplomáját Amerikában szerezte. Orvosi engedélyét 2002-ben bevonták, mert gyógyszerek helyett természetes készítményekkel és energia átadással gyógyította pácienseit, s mivel ez törvénybe ütközik, azóta hivatalosan nem praktizálhat. Elmondása szerint jelenleg vállalkozóként tevékenykedik egy cégben, tulajdonosként. E mellett okleveles természet gyógyász. Olyan betegeket gyógyít, akikről vagy már lemondtak az orvosok mondván hogy már nem lehet rajtuk segíteni, vagy jobban bíznak a természet erejében mint a mesterséges gyógyszerekben. Magyarországon engedélyt szerzett természetes gyógyhatású készítmények gyártásához és forgalmazásához. Több hektáros termőföldjén BIO gyógynövényeket termel, melyeket gyógyhatású készítményeibe dolgoz fel mint gyógynövény kivonatokat.

Kedvenc földterülete: Philadelphia és Arizona

Testfelépítése, külseje: Sportos testalkatú. Magassága 192cm, testsúlya 110kg. Haj színe sötét gesztenyebarna. Szeme sötét barna (szemfehérje színe piros).

Hobbija: UFO kutatás, csillagászat, barkácsolás, úszás, tekézés. Fiatalkorában rendszeresen űzte az ökölvívó sportot, de tanulmányai miatt nem volt ideje rá és be kellett fejeznie.

Egyéb érdekesség róla: Vegetáriánus. Szereti a természetet, az embereket és az állatokat. Békés természetű, komoly gondolkodású. Kerüli a konfliktusokat, menekül a vitáktól. Az emberekkel szemben kissé bizalmatlan, emiatt magába zárkózó, úgymond magányos farkas életet él. Egyedül lakik otthonában Plútó nevű vadászkutyájával. Nőtlen és gyermektelen.

Származása: USA

404 fantomképét el kellett távolítanunk 404 kérésére. Sajnáljuk.

<script type="text/javascript">


  var _gaq = _gaq || [];

  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-25152851-9']);

  _gaq.push(['_trackPageview']);


  (function() {

    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;

    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';

    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);

  })();


</script>