Home/Startpagina

2 WOODS 2 B SURE:

KAN U BEHULPZAAM ZIJN BIJ HET VERVULLEN VAN DE EISEN DIE "NIET-KLANTEN" (bijv. uzelf, belasting, bedrijfsvereniging, banken, CBS. etc.) AAN UW ONDERNEMING STELLEN.

2 WOODS 2 B SURE is de handelsnaam van Jos Houtenbos.

Onder deze handelsnaam verricht ik diensten op het gebied van administratie, bedrijfskunde en fiscale zaken ten behoeve van kleine(re) organisaties. Kleine(re) is daarbij belangrijk omdat ik alleen werk en dat ook zo wil houden.

2 WOODS 2 B SURE staat bij de belastingdienst geregistreerd onder BECONnummer: 524.761 en bij de KvK Amsterdam onder dossiernummer 34338638.


U bent uw bedrijf begonnen om uw klanten goed te bedienen!

Maar om uw bedrijf tot een succes te maken en te houden, moeten de eisen van niet-klanten ook vervuld worden. Een, en niet de minst belangrijke van die niet-klanten, bent u zelf. U wilt weten hoe het ervoor staat, welke bedreigingen er ontstaan etc. Daar horen ook bovengenoemde voorbeelden toe. Niet voldoen aan administratieve en/of fiscale eisen, kan de continuĂŻteit ernstig in gevaar brengen.

Het gehele traject; van vastleggen tot en met jaarrekening, kan ik u uit handen nemen.

Hierin begrepen BTW, LB, VpB en/of IB aangiftes. Niet dat ik de volle wijsheid op al deze terreinen bezit, maar de meeste situaties kan ik aan. Voor specifieke problemen gaan we op zoek naar oplossingen.

Als bedrijfseconoom heb ik de nodige ervaring met Excel. Daarom kan ik u ook helpen met het bouwen van spreadsheets.

Ruime ervaring in het MKB, met name in een creatieve omgeving.

Na geruime tijd bij een internationale film- en televisieproducent gewerkt te hebben, zocht ik mijn klanten primair onder zgn. "freelancers" of "ZZP'ers" in die sector. Uit die tijd heb ik ook de overtuiging dat er een "klik" moet zijn voor een vruchtbare samenwerking.

Die klik kan overal in zitten: in product, proces of bijv. organisatie.

Neem contact op om te kijken of het klikt!