Home


Deze site is gemaakt voor de mensen die regelmatig op de reünies aanwezig zijn om een herinnering te hebben.

De reünies zijn ontstaan nadat ik in 2001 uitgenodigd was om iemand zijn 50 ste verjaardag bij te wonen . Dit bleek namelijk Christiaan Beeckaert te zijn en na een nachtje tussen dans en pot en pint werd er beslist om regelmatig een reünie voor iedereen die ooit tot het 1ste Recce of B eskadron behoorde .
Daar ik interesse had om dit te organiseren had ik besloten om de 1ste reünie te doen in Ludenscheid met medewerking van Rene Gunst en Guido De Bock.

Dit was zo'n een succes dat we daar beslisten om 2 jaarlijks een reünie te houden.

Op datum van 30/10/2017 heb ik beslist om geen samenkomsten te organiseren om de eenvoudige reden daar er minder interesse is van de mensen.
Ik heb mij de voorbije jaren steeds ingezet om dit telkens een gezellige dag(en) van te maken . Daarom ook vanwege Benny en mezelf bedanken wij iedereen die in de afgelopen jaren aanwezig waren op de des betreffende reunies. 

Deze site zal daarom ook online blijven en kunnen jullie met veel nostalgie naar de foto's en nieuws kijken van vroeger.

Bedankt iedereen.Wensen jullie op de hoogte te blijven raadpleeg dan regelmatig de pagina "Nieuws"
Kijk ook eens naar de Flash op de site van Koninklijke Verbroedering 2JP


Met Buffalo-Greetz
Spruyt Ludo.Recente berichten in Nieuws

  • Buffalotreffen 2015 De afwezigen hadden ongelijk.Een prachtig feest en een zeer mooi programma. 
    Geplaatst 16 mrt. 2015 01:40 door Tony Vermaerke
  • Bezoek NV UNIGOM Een oud militair van den B is momenteel zaakvoerder in dit bedrijf. Gedurende het Buffalotreffen 2015 bezochten een aantal Buffels zijn bedrijf in de fabriek " Unigom nv" Menenstraat 300  8560 ...
    Geplaatst 17 mrt. 2015 01:25 door Tony Vermaerke
Berichten 1 - 2 van 2 worden weergegeven. Meer bekijken »


Flash 2JP


Subpagina''s (1): Nieuws