Начална страница

1stChoice и Pronature се произвеждат единствено в Канада! Това е   най-голямата компания в Канада в производството на храни за домашни любимци от висок клас-Super Premium and Holistic pet food.

Разработен от специалистите по храненето, 1st Choice  обслужва специфичните хранителни нужди на вашия домашен любимец, на базата на общото им здравословно състояние и етап от живота. Всяка  формула използва най-качествени съставки, без субпродукти от животните.Използва се само най-качественото месо ,което е годно за консумация и от хората.

Не само, че продуктите в 1st Coice са  много приятни на вкус, те са специално формулирани да доставят допълнително енергия, управление на теглото, контрол на космените топки, и по-здрава кожа и козина. Нищо не е по-важно за нас, отколкото да дадем най-доброто за най-добрия си приятел!

Чрез текущите научни изследвания и развитие, 1st Choice е в състояние да осигури на кучета и котки  най-добрите хранителни съставки. Нашият екип от ветеринарни лекари, агрономи и биолози работят неуморно, за да се развият формули, които са едновременно питателни и вкусни.

Изработени от най-високо качество на съставките,формулите на  1-st Choice могат да бъдат единственият източник на ежедневно хранене, разработени за подобряване на всеки етап от живота на вашия домашен любимец. Нашите продукти за кучета и котки са без царевица без пшеница и без соя-включвайки всички нови  научни открития за насърчаване на здравето и жизнеността.


Ние сме вашият партньор в осигуряването на дълъг и здравословен живот за вашия домашен любимец, с научно доказаните   формули  на канадските експерти.


1-st Choice  е на първата линия на защита на вашия домашен любимец. Въпреки, че нашите продукти не са конкретно формулирани, за да бъдат използвани в сценарий на лечение, те могат да помагат  по-проактивен начин да се предотвратят  общи заболявания на базата на ден за ден, с други съставки и хранителни вещества, адаптирани към етап от живота, тегло, начин на живот и т.н.