Početna

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na:

 

ČETRNAESTO OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE

U MINI I SUPER MINI RUKOMETU

ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE

 

Karlovac - Nedjelja, 06. travnja 2014. god. - 2004. godište i mlađe – djevojčice

Karlovac - Nedjelja, 06. travnja 2014. god. - 2004. godište i mlađi – dječaci

 

Karlovac - Nedjelja, 13. travnja 2014. god. - 2003. godište i mlađe - djevojčice

Karlovac - Nedjelja, 13. travnja 2014. god. - 2003. godište i mlađi - dječaci

 

                Hrvatski rukometni savez i Rukometna škola Karlovac iz Karlovca, Ulica Rakovac br. 1, organiziraju ČETRNAESTO OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.

 

                SUPER MINI RUKOMET za djevojčice rođene 2004. godine i mlađe održati će se 06. TRAVNJA 2014. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević (eventualno u sportskoj dvorani OŠ Dubovac) i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

 

                MINI RUKOMET za djevojčice rođene 2003. godine i mlađe održati će se 13. TRAVNJA 2014. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević (eventualno u sportskoj dvorani OŠ Dubovac) i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

 

                SUPER MINI RUKOMET za dječake rođene 2004. godine i mlađe održati će se 06. TRAVNJA 2014. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević (eventualno u sportskoj dvorani OŠ Dubovac) i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

 

                MINI RUKOMET za dječake rođene 2003. godine i mlađe održati će se 13. TRAVNJA 2014. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević (eventualno u sportskoj dvorani OŠ Dubovac) i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

 

                Obzirom da se sustav natjecanja na ČETRNAESTOM OTVORENOM PRVENSTVU HRVATSKE u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake u Karlovcu ove godine ograničava na 60 ekipa po godištu i obzirom na spol,  mole se svi zainteresirani klubovi da odmah po prijemu ove obavijesti naprave predbilježbu RŠK Karlovac.

 

Za SUPER MINI RUKOMET za dječake i djevojčice, trebali bi se službeno prijaviti najkasnije do 01. travnja 2014. godine, a za MINI RUKOMET za dječake i djevojčice, odnosno najkasnije do 08. travnja 2014. godine.

 

 Do navedenih datuma, potrebno bi bilo dostaviti u Rukometnu školu Karlovac, uredno ispunjene i ovjerene  prijave i obrasce koji se nalaze u prilogu. Svaki klub ima pravo prijaviti i više od jedne ekipe u uzrasnoj kategoriji ( prijava za MINI odnosno SUPER MINI RUKEMET u ovisnosti da li za prvenstvo djevojčica odnosno dječaka)

 

 

Predsjednik
Rukometne škole Karlovac
Miloš Đanković, dipl.ing.prom.

Važni dokumenti

  • ORGANIZACIJA I PROVOĐENJE.doc   307 kB – 27. sij 2014. 02:36 autora RK ŠRK (v1)
  • PRIJAVNI LISTOVI.doc   345 kB – 27. sij 2014. 02:35 autora RK ŠRK (v1)
Prikazuje se 2 datoteka sa stranice Dokumenti prvenstva.