* Stralen en coaten


FRIESLAND
Straal- en Coatingbedrijf Hooghiemstra BV (Uitwellingerga)
Straalbedrijf en Coatingbedrijf Hooghiemstra BV is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar actief is in het stralen en coaten. Van een eenvoudig geldkistje tot het meest luxueuze jacht: het wordt allemaal weer als nieuw dankzij het team van 10 medewerkers. Cabinestralen (30 x 8 meter), *mobiel stralen, *waterstraalcombinatie 2500 bar
*conservering (1000 m2), *aanbrengen slijtlagen op brugdekken, *bootlift tot 50 ton, *afspuitplaats voor boten
http://www.hooghiemstrabv.nl/

Straal en Coatingsbedrijf Bakhuizen (Bakhuizen)
Ze zijn volbloed Friezen, ze spreken de taal, houden van Friesland en van het water waarmee het zo onlosmakelijk is verbonden. Het varen zit hen in het bloed en de scheepsbouw en onderhoud ook.
Ze beschermen menig casco van gereputeerde, prestigieuze jachtbouwers tegen het water en de overige elementen, maar met evenveel zorg en liefde behandelen ze het vaartuig van een particuliere zelfbouwer.
http://www.straalencoatingsbedrijf.nl/

Elzinga Yachtcoating (Jirnsum)
U kunt met uw schip tot achttien meter van hout, staal en polyester bij het bedrijf terecht voor alle voorkomende behandelingen. Na uitvoering van alle werkzaamheden krijgt u van hen een kwaliteitscertificaat waarop het aangebrachte verfsysteem staat vermeld. Uw bewijs voor het beste vakmanschap en jarenlang watersportplezier.
http://www.elzinga.nl/

GRONINGEN
-

DRENTHE
Groothuis Droogijsreiniging BV (Schoonebeek)
Gespecialiseerd in stralen/reinigen d.m.v. droogijs
http://www.groothuis-droogijsreiniging.nl

OVERIJSSEL
Spuitonderneming W. Brehler (Kampen)
Gespecialiseerd in spuit-, schilder-, en plamuurwerken van bestaande en nieuwbouw jachten. Daarnaast kunt u ook bij het bedrijf terecht voor stralen, RVS laswerk en timmerwerkzaamheden.
http://www.swb-jachtschilder.nl/
Ps: de site werkt niet goed in firefox

Admiraal Jachtwerf (Hasselt)
Admiraal heeft al een aantal jaren een naam hoog te houden als het gaat om renovatie of nieuwbouw van interieur van schepen. Vanaf juli 2006 is Admiraal ook uw partner bij uitstek voor het straal en spuitwerk.
http://www.admiraalbv.com/

Bonsink Yacht Painters (Zwartsluis)
Een allround internationaal bedrijf, gespecialiseerd in de watersport vanaf 1982. Naast schilderwerk verricht het bedrijf ook onderhoudswerkzaamheden en kunt u uw schip er laten stralen.
http://www.bonsink-yacht-painters.nl/index2.html

Henk Romijn Jachtschilders (Alphen aan den Rijn)
Voor straalwerkzaamheden bent u bij hen op het goede adres. Omdat alles op één terrein plaats vindt, kunt u ervan verzekerd zijn dat alles op de juiste manier uitgevoerd wordt. Ze hebben hiervoor een speciaal ingerichte straalcabine(18m x 6m).
Henk Romijn Jachtschilders is door International Paint geselecteerd als één van de weinige straal- en coatings centers. Dit unieke concept geeft u de mogelijkheid om 10 jaar onbezorgd te varen. Daarom kan het bedrijf u naast hun standaard garantie een unieke aanbieding doen n.l. 10 jaar 100% garantie tegen corrosie en onthechting van het verfsysteem.
http://www.henkromijnjachtschilders.nl/index.php

GELDERLAND
HB-Jachtservice (Kerkdriel)
H-B Jachtservice is volledig ingericht om te stralen en te coaten. Er is een straalcabine van 15.5 X 6 meter. Het bedrijf kan onderwaterschepen stralen maar ook gehele of gedeeltelijke onderdelen van schepen. Tevens kunnen ook casco’s en andere objecten gestraald worden. Daarnaast kan zowel staal, aluminium als polyester gestraald worden. Ze zijn een officieel gecertificeerd Straal & Coatings Center en werken volgens strikte richtlijnen van International en geven daarop 10 jaar garantie.
http://www.hbjachtservice.com/

Ultech Droogijsreiniging. (Ulft)
Een bijzondere reinigingsmethode waarbij droogijs als blaasmiddel gebruikt wordt.
http://www.ultech.nl

FLEVOLAND
MetalProtection (Marknesse)
Specialist in het stralen en spuiten van boten, voor zowel het onder- als bovenwatergedeelte. (tot 12 m2). Het bedrijf is zowel via water als weg bereikbaar.
http://www.metalprotection.nl/

NOORD HOLLAND
Braspenning Coatings (Amsterdam)
Een bedrijf met jarenlange ervaring in stralen en spuiten. Op de site staat een prijslijst.
http://www.braspenning-coatings.nl/

Softblasting.nl (Amsterdam)
Softblasting.nl gebruikt een lage druk straalsysteem dat zand, water, warmte en lucht combineert. Ze werken met een minimale straaldruk van 2 bar; lucht wordt vermengd met een beetje nat zand.
Ze regelen de straal heel fijn af en kunnen op die manier verflagen zelfs één voor één verwijderen. Ze verwijderen alléén de anti-fouling en laten de lagen verf of de ondergrond nagenoeg onaangetast.
Vuil en vet verdwijnen. De oppervlakte is slechts licht opgeruwd, zodat de nieuw aan te brengen verflaag wel uitstekend hecht. Onderdelen en houtwerk hoeven niet verwijderd te worden.
http://www.softblasting.nl/

Griekspoor (Nieuw-Vennep)
Gebr. Griekspoor Vlamspuittechniek BV beschikt over alle knowhow en apparatuur om staalconstructies zoals hekwerken, chassis, machineonderdelen en boten op professionele wijze schoon te stralen.
De divisie beschikt over een moderne gritstraalcabine van 11 meter lang, 5,5 meter breed en 4,5 meter hoog.
http://www.griekspoor.nl/

Simkopaint (Oosthuizen)

Simko Paint beschikt over een grote, moderne straalcabine.
Straalcabine afmetingen: Lengte 14,0 meter, Breedte 4.5 meter en Hoogte 4,0 meter.
http://www.simkopaint.nl/

Kooij & Westland Jachtschilders (Huizen)
Bij Simko Paint spuiten ze alles waar verf op blijft plakken.
Het bedrijf beschikt over een spuitcabine van 19 meter lengte, 4,70 meter breedte en 4,70 meter hoogte.
http://www.kwjachtschilders.nl/

ZUID HOLLAND
Struijk Milieu (Krimpen aan de Lek)
Gespecialiseerd in droogijsstralen. Droogijsstralen heeft de volgende voordelen: het is milieuvriendelijk, het is niet toxisch, de reiniging kan ‘in place’ plaatsvinden, het gaat snel en er zijn weinig tot geen demontagekosten.
Het bedrijf reinigt onderkanten van schepen en scheepsmotoren.
http://www.ijsstralen.nl/

UTRECHT
-

BRABANT

Bok Waalwijk Jachtschilderbedrijf (Waalwijk)
Bok Waalwijk is een modern straal- spuit en jachtschildersbedrijf dat een veelzijdig dienstenpakket aanbiedt op het gebied van stralen en schilderen zowel voor de industrie als voor scheepswerven en jachtbouwers.
http://www.bokwaalwijk.nl/

ZEELAND
Oosterschelde Jachtwerf (Bruinisse)
Gespecialiseerd in stralen en coaten.
http://www.ojw.nl/

LIMBURG
-Comments