* Deuren, ramen,luiken


GRONINGEN
Thormarine (Groningen)
Het bedrijf levert alle soorten deuren, luiken en ramen voor de scheeps- en jachtbouw. In hun pakket zitten de eenvoudige oerdegelijke stalen waterdichte knevel deuren en branddeuren. Tevens een uitgebreid pakket jachtbouw kwaliteit waterdichte deur en tevens pantograaf deuren.
http://www.thormarine.eu/

FRIESLAND
De Meerpaal (Aldeboarn)
De Meerpaal is service- en verkoopvestiging van Marex aluminium ramen, poorten en luiken. Marex produceert al 50 jaar aluminium ramen voor scheepsbouw en carrosserie.
http://www.demeerpaal.nl/

DRENTHE

-

OVERIJSSEL

-

GELDERLAND

-

FLEVOLAND
Alra Jachtramen (Zeewolde)
Alra is gespecialiceerd in het leveren van vaste ramen met gebogen hoeken. Klapramen en schuiframen kunnen ze helaas niet in eigen beheer fabriceren, deze betrekken ze van de Firma VETUS-BOTAL en leveren ze onder zeer scherpe prijscondities.
Alra ramen worden met de hand gezet, en dat betekent, dat ze vrijwel alle hoeken kunnen maken. (behalve verstek-hoeken) Alle Alra ramen worden aluminium hardgesoldeerd, gepolijst, en geanodiseerd, eventueel in kleur. (de standaard kleur is grijs) Het veiligheidsglas is ook in diverse kleuren leverbaar.
http://www.jachtramen.nl/

NOORD HOLLAND
Chateauroux Scheepsartikelen (Amsterdam)
Vanaf de spits Formosa verkopen ze bronzen, aluminium en messing patrijspoorten, licht-randen en scheepsramen; zowel nieuw als gebruikt.
http://www.patrijspoorten.nl/

ZUID HOLLAND
VMS Doorsolutions (Roelofarendsveen)
VMS heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige RVS deursystemen in met name de jachtbouwsector. De deursystemen die door VMS geleverd worden zijn maatwerk. Iedere opdracht wordt voor een specifiek doel ontwikkeld en kenmerkt zich door hoge kwaliteitseisen. De systemen zijn beschikbaar in RVS 316L kwaliteit alsook in zeewater bestendig aluminium.
http://www.vmsdoorsolutions.nl/

UTRECHT
Hora Scheepsramen (Leusden)
Het bedrijf biedt een grote variatie aan scheepsramen aan. Deze zijn zowel voor de pleziervaartuigen als voor de beroepsvaart. U heeft een keuze uit vele opties als getint glas, thermisch dubbelglas, gelaste scherpe hoeken, geanodiseerd of gecoad in iedere kleur verchroomd en gepolijst.
http://www.hora.nl/

Kim Kunststof bootruiten (Nieuwegein-Zuid)
Kunststof is een duurzaam materiaal dat uitermate geschikt is voor bootruiten. Het bedrijf levert u alle vormen en kleuren op maat. U kunt bij hen langsgaan met uw oude bootruit of met een kartonnen mal en zij kunnen dan uw bootruit perfect namaken.
http://www.kim-vormgeving.nl/kunststof_anderekunststoftoepassingen.htm

BRABANT
Smaal Aluminiumramen (Breda)
Sinds 1986 is Smaal gespecialiseerd in de productie van aluminiumramen voor de scheepvaart en carrosserie industrie. Voor iedere stalen of polyester wanddikte. Met ronde of verstekhoeken. En in diverse diktes en kleuren van glas.
http://www.smaal.nl/

Rhigo Scheepsramen (Bergen op Zoom)
Rhigo produceert en levert alles aan scheepsbeglazing om uw schip compleet uit te rusten. Vluchtluiken, windschermen, patrijspoorten, toegangsdeuren, luchtinlaten en scheepsramen.
http://www.rhigo.nl/

Marex Aluminium Ramen (Lierop)
Ruim 55 jaar produceert Marex aluminium ramen voor de scheepsbouw en carrosserie. Ze hebben zich gespecialiseerd in: aluminium ramen op maat, windschermen op maat, instapluiken op maat, patrijspoorten (standaardmaten), vluchtluiken (standaardmaten of evt. op maat), glas op maat, mallen + inbouw ramen.
http://www.marexnl.com/

Plasmans Scheepsramen (Steenbergen)
De ramen van Plasmans Scheepsramen kunnen worden uitgevoerd als: Vast raam, zakraam, schuifraam of klapraam.
De kwaliteit van de scheepsramen voldoet aan de strengste eisen. Zo hebben al hun producten het bekende CE-Keur.
http://www.plasmans-scheepsramen.nl/

ZEELAND
-

LIMBURG
-Comments