the HILDONEN's FAKTA
LITT OM OSS

NYHETER
FAKTA
BILDER
LINKER
GJESTEBOK

Hvem er så the HILDONEN's
Vi er alle 4 opprinnelig fra Båtsfjord. Tone sitt pikenavn er Jørgensen og er datter til Fred og Grete Jørgensen. Raymond er sønn til Vigdis Hildonen. Vi vokste opp i Båtsfjord og fant hverandre en februardag i 1985. I 1995 kom vår første sønn Fredrik og sistemann Lars-Henrik ble født i 2000. Tone har jobbet i barnehage og har fagbrev som Barne og Ungdonsarbeider. Raymond jobbet 10 år i lokalradioen i Båtsfjord (Båra).

I 2000 tok Raymond 1 år permisjon fra radiojobben og begynte som lærer på Tana Montessoriskole. Ett flott år der vi bodde på Fingervann i vår fritidsbolig som vi kjøpte i 1998. Vi flyttet hjem igjen til Båtsfjord i 2001 for så å vende tilbake til Tana på permanent basis i 2004. Vi solgte huset i Båtsfjord og flyttet tilbake til Fingervann. I mellomtiden hadde ungene rukket å bli store gutter å alle følte vi at vi trengte mere plass. Vi fikk leie ett stort flott hus i Luftjok og flyttet høsten 2005. Det første året i Tana jobbet Raymond litt her og der. Var innom barnehagen, kulturskolen og tok små strøjobber. I Januar 2006 søkte Montessoriskolen etter vikar og siden har Raymond vært der som musikk/data lærer. Tone har hatt problemer med helsa helt siden Fredrik ble født og har mulig bechdrew. Derfor har hun vært hjemmehværende siden vi kom til Tana. Men høsten 2007 fikk hun tilbud om arbeidsutprøving og jobber nå på Montessoriskolen hun og. Våren 2008 flyttet vi til Seida da huset i luftjok ble solgt. Rett før påsken 08 brant fritidseiendommen ned og vi planlegger nå å føre opp en enebolig på tomta.

Klikker du på BILDER linken på forsiden vil du se at Raymond er en ivrig hobby fotograf. Den siden oppdateres regelmessig og der vil du se vårt virke og laden.