The HILDONEN's NYHETER
SISTE NYTT

NYHETER
FAKTA
BILDER
LINKER
GJESTEBOK

25.05.09
BYGGESTART
I dag startet snekkerene med å føre opp vårt nye hjem på Fingervann. HERLIG!!14.04.08
PERSENVEIEN 6
Her er vår nye bolig inntil videre. 1. April flyttet vi inn.


14.04.08
SVØMMEKNAPP.
I dag tok Lars-Henrik sin første Svømmeknapp. Han har gått på trening siden i høst og er blitt veldig flink i bassenget. Her ser vi resultatet etter å ha vært gjennnom dagens prøvelser i vannet. Svømmenknappen VANN.


27.1.08
SOLA TILBAKE.
Fredag kom sola tilbake til Tana og i hele helgen har vi hatt nydelig klarvær med masse sol...

 

9.1.08
SOLA SNART TILBAKE.
I slutten av januar er sola tibake her i Tana. Dagene er allerede blitt lysere men nattehimmelen er også lys. Den siste uka har vi hatt stjerneklart vær med flott nordlys. I går fikk jeg tatt noen flotte nordlysbilder over Nesseby. Kan love dere solbilder når sola er tilbake. Imens får vi nyte nattehimmelen og de små lyse formiddagstimene.

29.12.07
GULLBELTE.
I høst deltok jeg i en konkurranse på grandiosa.no
der man skulle fortelle hvorfor akkurat jeg skulle vinne ett Grandiosa gullbelte. Både jeg og Lars-Henrik laget video som vi sendte inn. For 3 uker siden fikk jeg beskjed at jeg hadde vunnet 1 av de 10 beltene somvar i premie. Og i går kom belte i posten. Gjett om det var ett flott belte og om jeg er fornøyd nå:-)


 
 

 

 

 

28.12.07
LUTEFISKAFTEN.
For første gang skulle jeg prøve meg som lutefisk kokk. Hadde leste på nett "alt" som var å finne om tilberedning av lutefisk og følte meg vel kompetent til oppgaven. 3 poser med lutefisk var innkjøpt og 2 poser ble lagt i langpanne og dekket til med folie og satt på kok i 40 minutter og 200 grader. Bordet var dekket med hvitvin og akkevitt og levende lys. Her skulle det koses. Men idet jeg river av folien på langpannen får jeg meg det største sjokket jeg har fått som hobbykokk. All fisken lå å fløt som en deilig suppe i panna. Har aldri vært så skuffet og irritert før. Ble helt knust og lei meg. Så jo for meg en hyggelig middag med min kjære. Tok så langpannen å skylte all suppa i dass og tenkte meg om i full fart. Hadde jo en pose til på lur, så løsningen ble å strø masse salt over fisken fra ny posen som enda var frosen, legge den i ett stort dørslag og inn i mikroen med det. Etter 25 minutter var ny porsjon lutefisk klar til servering. Berget altså lutefiskmiddagen i siste liten. Ble en uforglemmelig aften alikalvel;-)

17.12.07
PÅ HUSJAKT.
Forleden fikk vi beskjed om at huset vi leier skal selges og vi må flytte. Innen 31. Juni 2008 må vi ha funnet oss ett nytt sted å bo. 
Kjenner du noen som har husvær her i Tana til oss 4 så blir vi glad om du kan tipse oss.

16.12.07
NY HJEMMESIDE.
Så har jeg endelig fått ut fingern og gjort klar en ny hjemmeside.
I første omgang blir det bare de viktigste tingene så får resten komme etterhvert.
Syns du noe mangler så gi gjerne beskjed.