home

Blogul meu 100decarti - oferta de carti prin librarii

Articole


100decarti

Promote Your Page Too


Placerea mea pentru citit doresc s-o impart cu voi, astfel incat, in parteneriat cu unele edituri/librarii on-line am sa va prezint diverse carti sau evenimente literare.
Am convingerea ca oamenii inca mai simt bucurie citind, mai exista aceasta metoda de evadare.

Incerc sa redau un fragment de pana la 50-60 de pagini din diferite carti, ca sa va faceti o idee si sa va puteti decide daca doriti sa achizitionati un volum  si va indrum spre librariile on-line partenere de unde puteti sa achizitionati aceste carti.

Diferite promotii la carti puteti descoperi pe blogul meu 100decarti!
Librarii on-line

Libraria LIBRIS - transport gratuit

transport gratuit oriunde in tara
- o oferta de peste 20000 de carti in limba romana, peste 130000 de carti in limba engleza muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizarea permanenta

Din data de 08 octombrie 2013Libris.ro a devenit singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit oriunde in tara, prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea ei.
Transport gratuit pentru orice comanda in LIBRIS


Libraria Humanitas

Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 17 librarii care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.
Reputatia librariilor Humanitas este data de faptul ca se incearca oferirea spre vanzare a cat mai multor titluri, de la aproape toate editurile din Romania si din strainatate
libraria humanitasEditura TREI

- editura care ne aduce unele dintre cele mai spectaculoase carti (cum ar fi "Fifty shades" - "Cincizeci de umbre ale lui Grey)
Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului '90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă.

Iniţiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei facultăţi, veneau dintr-o zonă culturală care fusese afectată în modul cel mai grav de ideologie şi interdicţie. Şi-au propus să publice psihanaliză, un gen de carte aproape inexistent până în acel moment în România. Ideea s-a bucurat de succes, ""Biblioteca de psihanaliză"" a editurii devenind o autoritate în domeniu şi oferind cititorilor români, în premieră, ediţii complete ale operelor lui S. Freud şi C. G. Jung, mai întâi, iar apoi serii de autori fundamentali precum F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein etc.

Acesta a fost doar începutul. Pe măsură ce s-a extins portofoliul teoretic (psihologie academică, psihologie practică, eseu), s-a dezvoltat şi un departament de ficţiune, bazându-se iniţial pe o selecţie de romane cu tentă psihologică, strâns legată de specificul editurii, după care aria tematică s-a diversificat.Libraria eMAG 

- mereu oferte, mii de carti!


http://profitshare.ro/l/374426


Libraria BookCity

Libraria Bookcity
- comercializeaza peste 15.000 titluri ale celor mai cunoscute edituri. Peste toate acestea se vor adauga peste 500 de CD-uri si DVD-uri originale cu muzica si filmele de diverse genuri si categorii,
- gamă variată de produse: cărți, muzică, filme și papetarie;
Reduceri permanente: editurile lunii (20-30%), autorii lunii (15-25%), noutati (in fiecare luna oferim 100 de noutăți cu 25%), cele mai căutate 100 de cărți (un top realizat lunar), Reduceri speciale (50-70 %);
Reduceri de sezon: diferite reduceri ce vizează grupuri țintă;
Transport gratuit: opțiunea ce mai bună din piață, livreaza gratis comenzile mai mari de 59 Lei;
Împacheteaza cărțile sub formă de cadou - gratuit;


Libraria ELEFANT

- peste 90.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, asigurări RCA și produse din categoria Fashion
libraria ELEFANTLibraria/Editura LITERA 

- Ofera pe langa promotii speciale, reduceri lunare atractive accesibile tuturor buzunarelor; - Are numeroase proiecte in desfasurare alaturi de Jurnalul National(Biblioteca pentru toti), Saptamana Financiara(English today, Bestseller International), Felicia(Secretele bucatariei)
editura LITERALibraria/Editura NEMIRA 

este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați.
Nemira


Libraria OKIAN 

- Ca mai mare librărie online din România - Peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică - Cărți în limba engleză și română - Categorii diverse: pedagogie, termodinamică, medicină naturistă, sculptură, religie, sport extrem și multe altele

OKIAN.ro


Bookia - carti pentru copii si adolescenti

- are in oferta cele mai indragite carti pentru copii si adolescenti, de la povesti clasice Disney, pana la serii de succes ca Violetta, Harry Potter sau Academia Vampirilor. 
- Livrarea comenzilor in maximum 72h 
- Lansare periodica de promotii, care constau in reduceri de pret sau pachete speciale. In plus, pentru comenzile de 150 lei ofera transport gratuit. 
- Sustin constant o promotie saptamanala: reducere de 20% pentru “Cartea Saptamanii”. 
- dispune in acest moment de peste 1000 titluri, carti si reviste publicate la editurile: Egmont, Corint, Leda, Litera. 
- Carti de colorat si de povesti, carti cu sunete, enciclopedii, jurnale, romane de succes, carti cu jucarii si jocuri logice, cu CD sau audiobooks, reviste pentru copii sunt incluse in gama de produse pe care o ofera. 
- Tocmai bine pentru parintii care au tot mai putin timp de alergat prin librarii pentru a cumpara carti, dar se gandesc la educatia copiilor. 
bookia


Libraria/Editura PUBLICA

este magazinul online al editurii Publica, un reper in domeniul cartilor de business din Romania.

Publica


Libraria BookCity 

- Singura librarie online ce va ofera carti, muzica, filme si papetarie. Avantale: reduceri - Editurile lunii, Autorii lunii, Carti noi, Cele mai cautate carti, plus reduceri de sezon

BookCity.ro


Libraria/Editura Mistica 

- va propune o gama larga de tituri ce apeleaza la concepte filozofice, experiente practice si taine oculte esentiale in dezvoltarea personala si atingerea armoniei spirituale

Mistica


Editura Curtea Veche 

- Deţine exclusivitatea pentru publicarea in România a cartilor renumitului bucatar britanic Jamie Oliver. Colectiile Carti Cheie, Profit, Practic, Familia la Curtea Veche reunesc autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan si Barbara Pease, Edward de Bono, ale caror carti au fost vandute in sute de mii de exemplare in intreaga lume.
- Lider pe piata de carte din Romania in ceea ce priveste cartile de dezvoltare personala

Curtea Veche

Curtea Veche


Editura VIDIA- dezvoltare personala si sanatate

- prezentă pe piață din 2009 impreuna cu echipa sa de cercetare AIM Group (2001) activează în domeniul terapiilor alternative și complementare, spiritualităţii, dezvoltării personale şi parapsihologiei.
- creaza soluții holistice pentru generarea de salturi în evoluția personală, dinamizarea potențialului mental și atingerea stării ideale de sănătate.
- se remarcă prin unicitatea colecției de cărți în domeniul NLP (Programare Neurolingvistică) și notorietatea la nivel internațional a autorilor selectați. Titlurile din această colecție alcătuiesc bibliografia de referință pentru orice trainer de NLP.
- titluri precum „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” și „Atinge măiestria în leadership” propulsează Editura VIDIA pe primul loc în topul celor mai bune cărți de spiritualitate și dezvoltare personală din lume. În același stil inconfundabil iese în față și colecția de cărți pentru terapii holistice – autorități în domeniu precum Samuel Hahnemann (părintele homeopatiei), Hulda Regehr Clark (cercetătoarea renumită pentru rezultatele sale de neegalat în vindecarea cancerului) și Theodore A. Baroody („Dieta alcalină”) pun la dispoziție cele mai non-invazive și mai eficiente metode de tratare și vindecare a bolilor cunoscute și necunoscute. 
- pentru fiecare titlu publicat, Editura VIDIA deține drepturi exclusive de publicare în România.
Carti motivationale


- ofera peste 30.000 de titluri de carte, ebooks, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică de la peste 200 furnizori.
- Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor - cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate.
http://profitshare.ro/l/1696058
Materiale didactice si educationale


Rechizitelemele

- singurul magazin online care vinde toate produsele din cea mai indragita familie de instrumente de scris FriXion - Cel mai cautat instrument de scris din Europa cu peste 100 milioane bucati vandute pana in prezent.

RechiziteleMele


Depozitul de Papetarie

- este primul magazin online din domeniu.
Peste 12.000 de produse pentru birouri si acasa.

Depozitul de Papetarie