Clubinfo

Sint-Janskring Herentals bestaat sinds 1964.  Een nostalgische terugblik is altijd prettig, maar de klemtoon ligt op de toekomst.

Bij de start van dit seizoen hebben we forfait moeten geven met onze 3 dames-ploegen in competitie. Dit is pijnlijk, maar we hebben nog steeds een recreatieve damesploeg en 2 jeugdploegen (U11 en U15). Het is onze bedoeling om vanuit deze basis onze werking met de dames-ploegen terug op te bouwen.

We hebben dit seizoen terug een herenploeg in 3de provinciale en we hebben ook een herenploeg in 1ste gewest. Ook dit is een basis om verder te bouwen.

Sint-Janskring heeft een nieuwe voorzitter, dit is Stephan van Opstal. Thomas Huyskens is secretaris. Katleen Maes is verantwoordelijk voor de sportieve werking. Rudi Tegenbos is penningmeester. An De Boeck en Bianca Vervoort vervolledigen het bestuur. Naast het bestuur bestaat er ook nog een feest comité. Een sterk bestuur moet een garantie zijn voor de groei van onze club. 

Het lidgeld voor de senioren is 210 euro voor een seizoen, voor de jeugdspelers is dit 175 euro. Spelers met een UitPas betalen maar 20% als ze hiervoor in aanmerking komen (info UitPad zie website van stad Herentals).

Onze werking financieren wij met lidgeld, subsidies, sponsorgelden en inkomsten van socio-culturele aktiviteiten.

Op 26 november 2023 is het onze Italiaanse eetdag.

Op 17 december 2023 vind je ons terug op de kerstmarkt van Herentals.

U merkt het, iedereen die wil volleyballen, kan nog steeds terecht bij Sint-Janskring.

Onze thuiswedstrijden spelen we in het sportcomplex 

De Vossenberg

Markgravenstraat 107

2200 Herentals