Escape the dangers

Beste verdachte

Je bent net opgepakt door de lokale politie voor criminele feiten op het internet. Drie jaar cel en een geldboete van 20.000€ is de straf die boven je hoofd hangt. Gelukkig heb je een goede advocaat onder de arm genomen en krijg je een laatste kans om je onschuld te bewijzen. Maar hoe pak je dat aan?

De politie heeft een aantal zoekopdrachten voor je klaarstaan. Deze zoekopdrachten gaan over de gevaren en gevolgen die jongeren kunnen tegenkomen op het internet. De antwoorden op de zoekopdrachten zijn te vinden op de pagina's over de gevaren die besproken worden onder "Be Safe on Web".

De zoekopdrachten zijn per gevaar opgesplitst. Klik onderaan op de afbeelding op het juiste gevaar, scan de QR-code en start met oplossen. Elke keer je een zoekopdracht correct hebt opgelost, krijg je een tip om de code te kraken.

Veel succes! Bewijs je onschuld!

Crack the code!

Spel: Escape The Dangers

De oplossing

Via het contactformulier kan je als leerkracht of directie de oplossingen van 'Escape The Dangers' aanvragen. We versturen een pdf-bestand met alle oplossingen en de te kraken code.