iProjects

Met iProjects wil iToolbox de leerkrachten kant en klare projecten aanbieden die ze meteen kunnen inzetten in hun lessen of school. iToolbox wil door de tijd heen een waaier aan projecten gaan bieden. Zowel projecten die vakspecifiek zijn als vakoverstijgend zijn. iProjects is een project waarbij iToolbox voor alle leerkrachten van de school een inspiratiebron wil zijn. Hieronder vind je de uitgewerkte projecten die je als leerkracht op weg kunnen helpen.

Be safe on web

Met het project "Be Safe on Web" wil iToolbox inzetten op een veilige online omgeving voor jongeren. iToolbox wil verder kijken dan de mogelijke risico’s voor jongeren. Door positieve boodschappen en handige tips te benadrukken wil iToolbox jongeren ook bewust maken van de valkuilen. Met het project "Be Safe on Web" wil iToolbox vooral op leerkrachten, leerlingen en ouders inzetten.

Om leerkrachten, leerlingen en ouders hierbij te helpen stelt iToolbox met "Be Safe on Web" een kant en klaar pakket (Uitleg + Escape spel & Tips) met heel wat informatie ter beschikking.