escoltisme segur

Per responsabilitat amb la societat i seguint les directrius de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, des de la Federació d'Escoltisme Valencià es posen en marxa una sèrie de mesures per a col·laborar a controlar el virus COVID-19.

Por responsabilidad con la sociedad y siguiendo las directrices de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, desde la Federació d'Escoltisme Valencià se ponen en marcha una serie de medidas para colaborar a controlar el virus COVID-19.

La pandèmia derivada de la COVID-19 està posant a prova la nostra resposta com a escoltes davant nous desafiaments i la responsabilitat com a ciutadanes davant mesures que són necessàries, però que en molts casos, xoquen frontalment amb els nostres hàbits de vida més arrelats. Les autoritats sanitàries van prenent mesures segons avança el virus, i açó ens col•loca en una situació de canvi constant i incertidumbre a l'hora de realitzar les activitats escoltes als agrupaments, així com l'organització dels equips de voluntàries. Totes aquestes mesures tenen com a objectiu final evitar el contagi massiu i el col·lapse del sistema sanitari públic.

Encara així, com a escoltes hem de ser valentes i actuar amb responsabilitat, ara més que mai hem de donar exemple d'una actitud en línia amb la nostra Llei i Promesa Escolta de ser útil i ajudar a les altres. Volem mantenir-vos informades en tot moment i que tingueu accés a tota la normativa actualitzada.


Però això no significa que ens quedem sense fer res. En tota situació desfavorable podem treure, com a bones escoltes, aprenentatges i oportunitats en positiu.