Welkom in 1A!


Welkom op de klasblog van klas 1A! Wij zitten met 20 vriendjes in de klas van juf Elisabeth en juf Laurence. Hier, op onze blog ontdek je wat wij allemaal in de klas doen, en dat is héél wat! Scroll maar helemaal naar beneden en geniet van al onze avonturen! Tot snel!


Lieve Groetjes

Joran, Amal, Bryan, Lex-Devon, Lars, Luka, Martijn, Quinten, Amber, Arthur, Cilou, Céleste, Ferre, Jippe, Andreas, Victoire, Lyana, Mathis en Luna!

Vorige week en ook deze week gaat het in onze klas over het thema 'Tijd'!

We leerden over de dag en de nacht, heel toepasselijk was ons eerste nieuwe woordje van deze week: 'maan'! Daarom maakten we hierbij dan ook passend een maan met een astronaut! De maan verfden we met gele verf en bloem, waardoor die net écht leek. De astronaut had een echt aluminiumfolie-astronautenpak aan! Ook zo benieuwd naar het resultaat? Nog eventjes geduld!

En weet je waarin wij nog altijd de beste zijn? ...

In gekke bekken trekken!

En... In héééle dikke vrienden zijn!

Op Werelddierendag hadden wij heel veel geluk want toen kwam de hamster van Cilou op bezoek in onze klas. Nog eens een hele dikke dankjewel aan de papa van Cilou om hamster 'Joske' naar onze klas te brengen!

Op donderdag zijn wij allemaal super-zwemmers!

En geen paniek, naast al dat werken, strekken we ook heel vaak eens onze benen!

Soms staan wij zelfs vooraan in de klas!

Knutselen vinden we ook geweldig!


Oefeningen maken in ons rekenboek lukt ons ook al heel goed!

Wij leerden tot nu toe al de letters 'i, k, m, p, s, aa, r, e, v, n'! Super hé?

En samen oefenen is dubbel zo leuk!

Het nieuwe schooljaar is eindelijk gestart! En wat hebben we in die eerste weken al veel gezien en geleerd! Kijken jullie mee?